Tânăra judecată pentru pruncucidere își așteaptă sentința

738
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au finalizat cercetarea judecătorească în dosarul unei tinere, Nicoleta Popescu, acuzată de pruncucidere. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus achitarea ei, iar acum colegii lor de la Curtea de Apel au judecat apelul declarat de procurori. Instanța a amânat pronunțarea până la finele săptămânii.
Reamintim că, la instanță, Nicoleta Popescu a recunoscut și regretat fapta. Femeia a declarat că nu a vrut să meargă la spital pentru că, anterior, a născut o fetiță care a murit, iar medicii au lăsat-o să se chinuiască.
"M-am speriat și am fugit pe câmp. Concubinul meu a dus copilul la spital, unde micuțul a decedat. Eu nu i-am cauzat nicio vătămare sau leziuni copilului. Mi-a luat Dumnezeu mințile și nu am mai realizat ce se întâmplă cu mine", a mai afirmat Nicoleta Popescu.
Potrivit rechizitoriului, pe 17 august 2006, Nicoleta Popescu a născut acasă, fără să știe nimeni, și a fugit imediat după ce a dat naștere pruncului. Femeia și-a abandonat copilul la câteva minute după ce l-a născut. Ea susține că s-a speriat când l-a văzut pe micuț că plânge și nu a mai știut ce să facă. Mai mult, tânăra nu a anunțat pe nimeni și a stat ascunsă timp de mai multe ore în apropierea casei.
Ajuns la domiciliu, concubinul acesteia l-a văzut pe copil și a anunțat imediat ambulanța. Din păcate, medicii nu au putut să îl mai salveze pe micuț, iar el a decedat la câteva ore după ce a ajuns la spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1634 secunde