Din cauza vitezei, a intrat cu mașina direct în stâlp

410
3
Din cauza vitezei,  a intrat cu mașina direct în stâlp - dincauzavitezeiaintratcumasinain-1389793229.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 25 de ani a băgat două per-soane în spital, din cauza vitezei excesive. 
În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orelor 23, Nicolae Voinea, de 25 de ani, conducea un Peugeot cu numere de Bulgaria pe bulevardul Ferdinand, către bulevardul I.C. Brătianu. La un moment dat, ajungând la in-tersecție cu strada Atelie-relor, din cauza vitezei ex-cesive, tânărul șofer a pier-dut controlul direcției și a intrat în plin într-un stâlp. 
Rutieriștii ajunși la fața locului l-au testat pe șo-fer, rezultatul fiind negativ. Acesta le-a explicat oamenilor legii că nu avea viteză, ci a încercat să ocolească un animal care i-a apărut în față. Însă polițiștii rutieri nu s-au lăsat convinși cu una, cu două, mai ales văzând urmele de frânare, care se întind pe aproximativ 40 de metri. Așadar, o primă concluzie arată faptul că individul rula cu peste 80 km/h. 
În urma impactului deosebit de puternic, doi pasageri din Peugeot, Izabela Ionela Butuc, de 23 de ani și Lucian Voinea, de 23 de ani, au fost transportați la spital, fiind răniți ușor. 


Comentează știrea

haipa
17 ianuarie 2014
labuci

ce p*#@ mea e cu poza asta? nu sunteti in stare sa puneti o poza de la eveniment? ZDRENTELOR :))))))))) fotografii vostri ce pazesc?

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

christian louboutin bianca
28 februarie 2014
christian louboutin bianca

red sole shoe boots Stiri Eveniment : Din cauza vitezei, a intrat cu mașina direct în stâlp | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bianca http://booksearch.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-keychain.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9651 secunde