Din ce cauză a murit DJ Lalla. Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă

1382

Articole de la același autor

Medicii legiști au finalizat necropsia Laurei Roșca (34 ani), artista cunoscută ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord. Anchetatorii au deschis un dosar de ucidere din culpă.


Medicii legiști au stabilit la necropsie că Laura Roșca (34 ani), aka DJ Lalla, a murit înecată. Ei au găsit în plămânii săi apă de mare și nisip.
Familia a luat-o acasă pe Laura într-un coșciug alb. Laura este din Turda (Cluj), dar locuia în București, unde își făcuse o carieră în muzică. Ea va fi înmormântată în orașul natal.
Anchetatorii au reconstituit ultimele clipe de viață ale artistei Laura Roșca, alias DJ Lalla. Ea a fost găsită moartă pe malul mării, la Mamaia Nord, în dimineața de joi, 28 septembrie 2023, notează adevărul.ro


DJ Lalla a fost găsită de o femeie care se plimba pe malul mării joi dimineață, 28 septembre 2023. „Am crezut că este un manechin”, avea să declare femeia, marcată, care a realizat că este vorba despre o ființa umană abia când s-a apropiat, din curiozitate. „Era jumătate în apă, jumătate pe nisip, sumar îmbrăcată“, au afirmat și salvamarii care au suspectat că aceasta s-ar fi înecat, deși nu purta costum de baie, doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei faimoase firme de cafea.


DJ Lalla, spun surse din anchetă, a fost identificată inițial după tatuaje și după brățări. Părinții ei trăiesc în Turda, județul Cluj, au primit funesta veste prin telefon, iar mama ei a sosit vineri, 29 septembrie 2023, la Constanța pentru a-și lua fiica acasă.


Familia Laurei Roșca a venit la morga din Constanța.
Abia după autopsie, medicii legiști vor stabili exact cum a ajuns tânăra talentată, frumoasă și admirată de atâția oameni să sfârșească singură pe plajă din stațiunea Mamaia.


Vestea a venit ca un șoc în lumea artistică. Chiar dacă vorbea de tristețe, de noi începuturi și de dorința de a fi fericită, DJ Lalla nu era singură pe lume. Sute de mesaje demonstrează postum acest lucru.
„Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun, colega!!”, a transmis Horațiu Cuc, membru al trupei Noaptea Târziu care a împărtășit pe pagina sa și cum a cunoscut-o pe DJ Lalla.


Solistul trupei Deep Central, Doru Todoruț, nu-și poate reveni: „Tocmai am primit o veste care m-a lăsat perplex… DJ Lalla este femeia găsită moartă pe plajă, în Mamaia. Ne cunoșteam de mulți ani. Am participat la câteva evenimente împreună… 34 ani. Condoleanțe familiei!”, a scris artistul.


„Locul tău va fi mereu aici, Lalla! De mici ni se spune să nu luăm viața în serios, să ne jucăm mai mult, să ne bucurăm de orice clipă, pentru că orice moment este important. Timpul este ireversibil, amintirile ni le putem "arhiva" cu grijă, iar viitorul este incert. Așa că trăiește secundă, minutul, momentul prezent și bucură-te de el că și când ar fi ultimul, pentru că uneori este chiar ultimul. Și la fel de importanți că prezentul sunt și oamenii din viață noastră. Avem nevoie de oameni în viață noastră (familie, prieteni, colegi, chiar și străini), iar la radio echipa este mai importantă decât orice. Așa a fost și la noi, la 3Net, până acum când am pierdut un om, o colegă și o voce foarte bună. Sperăm să fim la fel de importanți unii pentru ceilalți și de acum înainte și să nu uităm că fiecare are locul lui în lumea asta și dincolo de ea. Să te odihnești în pace, Lalla!”, au scris colegii de la postul de radio 3Net Florian Pitiș pe site-ul postului de radio.


Misterios este mesajul unui bărbat care susține că a vorbit cu DJ Lalla cu două zile înainte de tragedie și care i-a transmis, postum, pe pagina ei de Facebook că va secretiza și va bloca pe vecie acea discuție cu tânăra artistă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3962 secunde