DINAMOVIST MORT PE TEREN / Un medic este trimis în judecată. A intervenit foarte târziu!

183
DINAMOVIST MORT PE TEREN / Un medic este trimis în judecată. A intervenit foarte târziu! - patrickekeng-1517903396.jpg

Articole recomandate

Medicul de la ambulanța privată care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, transmite Agerpres.


"Inculpata Duta Elena-Mihaiela, având calitatea de medic specialist medicină de urgență (...) a omis să ia măsurile care se impuneau" se arată în comunical al Parchetului General.

Practic, după ce a constatat că pacientul se afla in fibrilație ventriculară, medicul nu a dispus inițierea niciunei manevre de resuscitare, "deși trebuia și putea", preferând să dispună urcarea fotbalistului în ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. aflat in imediata vecinatate a stadionului Dinamo.

Patrick Ekeng a murit pe 6 mai 2016, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul Constanța, fără un contact cu un adversar. Fotbalistul se afla de 7 minute pe teren. Martorii oculari au relatat că medicul Duță de pe ambulanța Puls a intervenit foarte târziu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3335 secunde