Diplome de excelență și avansări înainte de termen la Poliția Constanța

2876
Diplome de excelență și avansări înainte de termen la Poliția Constanța - 4660d0b5779073aa2695168e22655f27.jpg
Festivitățile prilejuite cu ocazia Zilei Poliției au debutat, ieri, în sala de ședințe a IPJ Constanța. Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisarul șef Aurelian Zaheu, a dat citire Ordinului Ministrului Administrației și Internelor de avansare în grad, la termen, a 197 de agenți de poliție și 66 ofițeri de poliție. În plus, cu prilejul aniversării a 188 de ani de la înființarea instituției Poliției, șefii unor servicii și subunități de poliție au primit din partea conducerii IPJ Constanța diplome de excelență pentru activitatea desfășurată.
De asemenea, opt ofițeri și nouă agenți de poliție au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, pentru rezultatele foarte bune obținute în îndeplinirea atribu-țiunilor de serviciu. Drept urmare, șeful Centrului de Reținere și Arest Preventiv, Gabriel Neacșu, precum și șeful Poliției Cernavodă, Emilian Nicolae, au fost înaintați la gradele de comisari șefi.
De asemenea, Ion Chiru, de la Poliția Municipiului Constanța, Gheorghe Ciocan, din cadrul Serviciului Cabinet și Constantin Stoian, de la Ordine Publică, au fost înaintați la gradul de comisari.
Tot ieri, inspectorul Ionuț Filip de la Serviciul Investigații Criminale a fost înaintat la gradul de inspector principal, iar Vasile Stamate, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și Gheorghe Stanciu, de la Investigații Criminale, au primit gradele de inspectori. Au mai fost înaintați în grade înainte de termen, agenții de poliție Gheorghe Garabet (Ciocârlia) și Ștefan Spânu (Fântânele) la gradele de agenți șefi principali. Totodată, Ovidiu Zisu (Cumpăna) a fost înaintat la gradul de agent șef. De asemenea, agenții de poliție Dumitru Călin (Ostrov), Laurențiu Cerneagă (SIR), Lucian Grădinaru (Cumpăna), Constantin Vasile (Secția 4) și Iulian Vintilă (Grădina) au fost avansați de la gradul de agenți principali la cel de agenți șefi adjuncți. Totodată, agentul de poliție Vasile Cătălin Dinu (Oltina) a fost avansat de la gradul de agent la cel de agent principal.

Patru ofițeri și 18 agenți de la Rutieră, avansați în grad
Patru ofițeri din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au fost avansați, ieri, în grad cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române. Astfel, subcomisarul Sorin Radu a fost avansat la gradul de comisar, subcomisarul Marian Corbu – comisar, Ciprian Sobaru a ajuns din inspector – inspector principal, în timp ce subinspectorul Marius Ghiță a fost avansat la gradul de inspector.
Totodată, 18 agenți de Poliție Rutieră au fost avansați în grad, unii la termen, alții pentru merite deosebite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3082 secunde