Directorul Școlii nr. 27 din Constanța, acuzat că a lovit o elevă de șapte ani

1500
Părinții unei fetițe în vârstă de șapte ani, elevă la școala particulară "Spectrum",
din Constanța, îl acuză pe directorul Școlii nr. 27, care funcționează în aceeași clădire, că le-ar fi bătut copilul.

Nicoleta Akchehirlian susține că fata ei, împreună cu două colege, se jucau, joi, în jurul orei 13, în toaleta unității de învățământ.
Ea spune că, la un moment dat, directorul școlii nr. 27, Dumitru Micu, a venit și a luat-o de păr pe fetița ei și a dat-o cap în cap cu o altă colegă, pe motiv că făceau gălăgie pe holul unității școlare.
În urma acestui incident, Rebeka Akchehirlian, de șapte ani, a ajuns acasă cu dureri groaznice de cap, ea fiind dusă de părinți la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
După consultație, medicul de gardă i-a pus micuței diagnosticul de traumatism cranio-cerebral închis prin agresiune și le-a recomandat părinților să-i facă o tomografie, însă aceștia au refuzat, au luat copilul și au plecat.
În schimb, ei s-au dus la Poliție și au depus reclamație împotriva directorului, fiind sfătuiți de oamenii legii să meargă și la Medicina Legală pentru a dovedi agresiunea.
La rândul lui, directorul școlii, Dumitru Micu, susține că este nevinovat și respinge toate acuzațiile.
"Joi, mai multe eleve de clasa întâi de la școala particulară «Spectrum» făceau gălăgie și se îmbrânceau pentru a intra în toaleta băieților. Am ieșit din birou și
le-am scos în curtea școlii, fără să le lovesc. Acolo se afla și directorul școlii Spectrum, Ali Riza Caragoz. Le-am lăsat în grija lui, după care m-am întors în școală" a declarat Dumitru Micu.
El a mai spus că doar le-a certat pe cele trei fete, dar nu le-a agresat, iar dacă ele au fost lovite, acest lucru s-a întâmplat probabil în timp ce se jucau.
Șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Marian Sîrbu, a declarat că Inspectoratul s-a autosesizat în acest caz și a început o anchetă, dar instituția pe care o conduce nu a fost anunțată de această faptă și așteaptă ca unul dintre părinții copiilor să depună o plângere și la ISJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.93 secunde