Discuții pe baza pensiilor militare. Cât concret, cât vrăjeală

4986
Discuții pe baza pensiilor militare. Cât concret, cât vrăjeală - pensii-1553701846.jpg

Articole recomandate

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, astăzi, la Palatul Parlamentului, cu reprezentanți ai asociațiilor militarilor în retragere și în rezervă, cu care a discutat despre pensiile militare, stabilindu-se formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege în domeniu pentru rezolvarea inechităților.

"Discuțiile au avut ca principal subiect pensiile militare. A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieșit la pensie în ani diferiți, având funcții și grade egale, dar și același număr de ani lucrați. Situația este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor, s-au rezolvat aceste inechități. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp", a informat un comunicat de presă al Camerei Deputaților, consultat de Agerpres.

La discuții au mai participat ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, secretarul Camerei Deputaților Lia Olguța Vasilescu, secretarul Comisiei pentru apărare a Senatului, Mihai Fifor, și chestorul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3206 secunde