Distracție de vară: trageri la țintă cu pistolul, pe plajă

326
Chiar și cu un permis de port-armă în buzunar, deținătorii legali de arme legale sau cu gaze nu le pot folosi oriunde și oricând. Un tânăr din comuna Limanu a ignorat acest aspect, alegând să-i arate prietenului său talentul de "pistolar" în timp ce se aflau în apropierea plajei din 2 Mai. Ba chiar și în toiul nopții!

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 22,30, specialiștii SCOMAR le-au semnalat polițiștilor de frontieră de la Garda de Coastă că pe plajă erau doi tineri care trăgeau cu un pistol la țintă. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj și i-a surprins pe Robert Iordan, de 33 de ani, și Damian Lucescu, de 20 de ani, ambii din Limanu, în timp ce se distrau trăgând cu un pistol cu gaze marca Walther, de calibru 9 mm.

Robert Iordan a mărturisit că pistolul îi aparține și voia să-i arate prietenului cum se trage cu el. Verificările au scos la iveală că tânărul deține un permis de port-armă, dar care nu este vizat.

Polițiștii au confiscat pistolul, încărcătorul, 7 car-tușe, un toc de piele și permisul de port-armă, pe care le-au predat ofițerilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice pentru continuarea cercetărilor. Tinerii sunt anchetați pentru uz de armă neletală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat în cartierul Km 4 - 5
Pagina a fost generata in 0.4225 secunde