Jaf armat în cartierul Km 4 - 5

1344
Jaf armat în cartierul Km 4 - 5 - jafarmat-1327079869.jpg

Ofițerii Poliției Municipiului Constanța îi caută, în continuare, pe cei doi suspecți care au jefuit, joi seară, un magazin alimentar din cartierul Km 4 - 5.
Potrivit anchetatorilor, jaful s-a petrecut în jurul orei 19,45. Vânzătoarea le-a povestit oamenilor legii că a observat cum cineva dădea târcoale magazinului, situat între blocurile de pe strada Nicolae Grindeanu. Ba chiar, la un moment dat, unul dintre suspecți s-a uitat pe fereastră, în interior, pentru a se asigura că nu sunt clienți. După care cei doi au dat buzna în magazin, având fețele acoperite de niște fulare. Unul dintre ei ținea în mână un pistol, cu care a amenințat-o pe vânzătoare. Speriată, femeia s-a ascuns sub tejghea, în vreme ce suspecții au smuls sertarul casei de marcat și s-au făcut nevăzuți.
Sertarul sustras a fost găsit de polițiști, în timpul nopții, la aproximativ 300 de metri de magazin. Din acesta dispăruseră toate bancnotele, vânzătoare estimând o pagubă între 300 și 400 de lei. În schimb, trebuie remarcat că hoții nu au luat nicio monedă.
Pe baza descrierii oferite de femeie, oamenii legii au început, încă din noaptea de joi spre vineri, căutarea celor doi suspecți. Aceștia au avut, însă, la dispoziție numai descrierea tânărului care a ținut arma, căci pe acesta vânzătoarea l-a observat mai bine. Astfel, este vorba de un tânăr de aproximativ 1,75 metri înălțime, care în seara respectivă purta un fular alb, tras până sub ochi, un fes negru, o geacă de aceeași culoare și pantaloni de tip blue geans, de o culoare deschisă. Mai mult, polițiștii cred că suspecții sunt minori sau abia trecuți de vârsta majoratului.
Cât privește arma folosită în jaf, inițial oamenii legii au crezut că este vorba de un pistol de jucărie, întrucât femeia le-a povestit că tânărul ținea în mână "un obiect negru, ce semăna cu un pistol, dar care era de aproximativ jumătate de palmă". Abia ieri, în jurul prânzului, când a fost descoperită arma, s-a putut stabili ce a derutat-o pe victimă.
Arma a fost găsită, împreună cu un tricou, în niște tufe din zona magazinului Doraly. Este vorba, au arătat reprezentanții Poliției Constanța, de un pistol cu aer comprimat, căruia îi lipseau încărcătorul și butelia specifică, ceea ce înseamnă că în seara jafului arma nu putea fi utilizată, ci a fost afișată pentru intimidare.
Arma și tricoul au fost preluate de ofițerii Serviciului Criminalistic, pentru prelevarea de amprente.
Pe de altă parte, polițiștii transmit constănțenilor care pot oferi informații despre suspect, în baza semnalmentelor prezentate, să contacteze Poliția Municipiului Constanța, numărul de telefon 0241/611.364 sau 0241/502.604.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Șeful Poliției Constanța a donat sânge
Pagina a fost generata in 0.3698 secunde