Puiu Hașotti speră în relansarea dialogului autentic în Parlament

321
1
Liderul grupului senatorilor liberali, Puiu Hașotti, a declarat, vineri, că speră ca sesiunea parlamentară extraordinară, ce se va desfășura în perioada 23-24 ianuarie, să readucă atmosfera de dialog și parlamentarism autentic în sala de plen.
"Sper să avem parte de o dezbatere corectă, pe principii, legat de situația politică din țară și de valul de nemulțumiri și revendicări cu care românii au ieșit în stradă în urmă cu o săptămână pentru a-și manifesta disperarea și nemulțumirea față de nivelul de trai, de sărăcie, de inconsecvența și incoerența politică a guvernanților, într-un cuvânt față de faptul că năzuințele și prioritățile guvernanților sunt total altele decât cele ale poporului, care a suportat prea răbdător austeritatea", a afirmat Hașotti.
Întrebat dacă vede o soluționare politică a acestui conflict social înaintea alegerilor generale la termen, Puiu Hașotti a răspuns: "Focul s-a aprins și n-o să mai fie stins. Vor mai apărea focare permanent și în alte zone ale țării. Românii s-au învățat să protesteze pentru drepturile lor și pe bună dreptate își cer dreptul la viață, în stradă, până când vor avea câștig de cauză. Asta nu se termină!".

Comentează știrea

relu rachieru
22 ianuarie 2012
dezbateri pe principii ?

Hasotti este politicianistul tipic de care Romania nu mai are nevoie.In Parlament nu mai pot fi discutate probemele romanilordupa ce ani de zile politicianistii s-au acuzat reciproc de coruptie,de traseism si duplicitate.Cititi discursusurile lui Hasotti in Parlament si ale altora ca el si va veti convinge ca toti acesti mercenari politici trebuie sa dispara.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0258 secunde