Distracție terminată prost. Nuntași din Constanța, puși pe silent de oamenii legii

478
1
Distracție terminată prost. Nuntași din Constanța, puși pe silent de oamenii legii - nuntaterminataprost-1477065963.jpg

Articole de la același autor

Lăutari, gălăgie, atmosferă de petrecere, lume multă și muzică dată la maxim. Cam așa arăta cartierul Palas din Constanța, zilele trecute. Mai exact joi, atunci când doi tineri își uneau destinele. Era nuntă, dar nu a unor creștini ortodocși, așa cum probabil v-ați dat seama, ci a unor etnici romi. Totul ar fi fost bine și frumos dacă haosul creat nu i-ar fi deranjat pe constănțenii din zonă, care, fără a sta prea mult pe gânduri, au alertat organele de poliție, denunțând harababura creată de nuntașii puși pe distracție în plină zi, care au și blocat o întreagă stradă pentru a se putea desfășura nestingheriți. Ajunși la fața locului, polițiștii Secției 4 Constanța s-au văzut puși în situația de a lua câteva măsuri urgente pentru a degaja carosabilul. Și asta nu este tot, pentru că oamenii legii au tăiat și câteva amenzi, patru la număr, pentru tulburarea liniștii publice, întocmind totodată și un dosar penal organizatorului evenimentului. 


Conform art. 339 din Codul Penal, pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, pedeapsa este de la trei luni la un an de închisoare sau amendă.


Comentează știrea

Radu
22 octombrie 2016
Legea e pt toti

Asa,si???A intrat vreo cioara la colivie??Si-au continuat nunta,intre o cioara si un corb.Asta e de cand aceste zburatoare s-au aciuat in Piata Spaniei.Nimic nou sub soare,articol de 2 lei.Crrraaaaa crrrraaaa

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9785 secunde