DM 24 "Remus Lepri", cuprins de flăcări! "Se fac cercetări, vom stabili cauza incendiului"

946
1
DM 24

Articole de la același autor

Un incendiu s-a produs, seara trecută, la bordul dragorului maritim (DM) "Sublocotenent Remus Lepri". Patru echipaje ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea incendiului ce se manifesta în sala motoarelor.

În urma incidentului, comandorul Mihai Panait, șeful Statului Major al Comandamentului Flotei Maritime, ne-a declarat:

"În seara zilei de 30 octombrie, la bordul dragorului maritim 24 a avut loc un incident în compartimentul mașini al navei. Grupele de vitalitate ale navei, ale portului militar Constanța, au acționat în conformitate cu procedurile de operare în vigoare. S-a apelat pentru sprijin și pentru rapiditate, prin 112, la ISU Dobrogea, care au venit cu promptitudine și ne-au ajutat. În momentul de față, incendiul a fost lichidat. Evaluăm situația și urmările pentru a vedea exact care sunt pașii următori. Nu sunt victime, nu sunt, până în momentul de față, nici oameni răniți sau intoxicați cu fum. Toată situația se află sub control.

O să cercetăm și o să vedem exact din ce cauză a izbucnit incendiul respectiv. La bordul navei erau militarii care se află în serviciul de permanență, 24 de ore, și și-au desfășurat activitatea cu rigoarea militară care ne caracterizează. Muniția și armamentul din zona respectivă au fost evacuate de urgență pe dana militară. S-au luat toate măsurile în conformitate cu procedurile în vigoare. Sunt 24 militari pe unitate".

Comentează știrea

Popeye
31 octombrie 2017
HERCULE

Betivi au cost,betivi aunt Inca...vezi si

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Casă mistuită de flăcări
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Mangalia
Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Mașină în flăcări la Medgidia
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Constanța
Pagina a fost generata in 0.2991 secunde