ÎNTORSĂTURĂ DE SITUAȚIE în cazul microbuzelor maxi-taxi. Decizie de ultimă oră a GMS

19940
5
ÎNTORSĂTURĂ DE SITUAȚIE în cazul microbuzelor maxi-taxi. Decizie de ultimă oră a GMS - gms-1509443389.jpg

Articole de la același autor

După ce, în cursul săptămânii trecute, microbuzele care circulă pe mai multe linii ce aparțin Grup Media Sud nu au ieșit pe traseu sau au circulat cu greutate, compania încearcă să se revanșeze față de călători. Mai exact, SC Grup Media Sud Călători SA anunță că microbuzele își reiau activitatea și că valabilitatea abonamentelor a fost prelungită gratuit cu 30 de zile.

"Microbuzele Grup Media Sud și-au reluat activitatea în municipiul Constanța. Astfel, microbuzele de pe linia 305 circulă la un interval de 12 minute, în timp ce microbuzele de pe liniile 303 și 304 circulă la un interval de 20 de minute. Totodată, conducerea GMS a decis prelungirea valabilității abonamentelor. Valabilitatea abonamentelor care au expirat în perioada în care microbuzele GMS nu au circulat va fi prelungită cu 30 de zile. Acest lucru se va face automat, fără să fie nevoie ca posesorii de abonamente să întreprindă vreun demers", anunță GMS într-o postare pe Facebook.

Comentează știrea

Si-aba-i duba da...sa vina sa va ia
31 octombrie 2017
Cuget, liber ?

A-ti avut cateva zile sa va documentati, jurnalistic vorbind...care decizie ? A cui decizie ? Am vazut o singura '' conserva '' pe 303 care circula intr-un grafic haotic perfect regulat ! O ' conserva'' neinscriptionata cu nr de Buc. care avea un carton lipit de parbriz ce afisa mazcalitura din pix a unui traseu, 303 ! Soferul era foarte multumit de situatie....avea intimitate in duba !

nicu
31 octombrie 2017
e nevoie de microbuze

Cred ca este nevoie de acest tip de transport. Stiu ca asta deranjeaza RATC dar poate trec si ei la acest gen de transport. Firmele private de transport trebuiesc lasate sa activeze in acest domeniu. Daca legea este respectata nu vad care este problema.

Jeni
31 octombrie 2017
Microbuz

Si,mai înnoiți microbuzele vechi cu unele noi, moderne...ai impresia ca sunt dube de pușcăriași. Sunt ffff utile, e adevarat, dar, oferiți confort călătorilor...

buzoianu
31 octombrie 2017
transport maxi taxi

Legea 92/2008 prevede sa ai parc auto propriu si nu ai voie sa subinchiriezi traseul altor posesori de microbuze contra unor sume de bani .curios este modul cum primaria a dat licentele de trasee locale 301 302 303 304 305 unde ar fi fost nevoie de un numar minim de 55 de masini care sa circule pe aceste trasee

gigi
31 octombrie 2017
maxi-rahat

Ba prostule, atita timp cat exista rahaturile astea de maxi-cacat suntem la nivelul tiganilor din india, bangladesh, pachistan ...niciunde intr-o lume civilizata nu ai sa vezi maxi-cacat pe strazi..

Răspuns la: e nevoie de microbuze
Adăugat de : nicu, 31 octombrie 2017
Cred ca este nevoie de acest tip de transport. Stiu ca asta deranjeaza RATC dar poate trec si ei la acest gen de transport. Firmele private de...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5694 secunde