DN1, blocat între Câmpina și Ploiești, din cauza unor controale în trafic

334
1
DN1, blocat între Câmpina și Ploiești, din cauza unor controale în trafic - trafic-1335440653.jpg
Traficul rutier pe DN 1 este complet blocat, joi după-amiază, între Câmpina și Ploiești, întrucât în zonă mai multe instituții ale statului fac controale, oprind toate mașinile pentru verificări.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Daniel Radu, circulația pe DN1 este blocată între Câmpina și Ploiești, întrucât pe acest tronson se fac verificări în ceea ce privește transportul de marfă, transportul de persoane, consumul de acool la volan sau depășirea vitezei legale.

Reprezentantul Poliției Prahova a precizat că nu este vorba despre o acțiune punctuală. La acțiune participă Poliția, Autoritatea Rutieră Română, Registrul Auto Român, dar și alte instituții ale statului.

Acțiunea este în curs de desfășurare.


Comentează știrea

travis 07.04.2012, 18:33 Hotul striga hotii! Nu ma omor dupa base.A promovat niste im.becile sinistre drept ministre,incepind cu Boagiu,Sulfina ,si terminind cu udrea.Totusi,faptul ca-l injura niste borfa.si notorii gen nastase,mazare,felix,inseamna ca
26 aprilie 2012
travis 07.04.2012, 18:33 Hotul striga hotii! Nu ma omor dupa base.A promovat niste im.becile sinistre drept ministre,incepind cu Boagiu,Sulfina ,si terminind cu udrea.Totusi,faptul ca-l injura niste borfa.si notorii gen nastase,mazare,felix,inseamna ca

travis 07.04.2012, 18:33 Hotul striga hotii! Nu ma omor dupa base.A promovat niste im.becile sinistre drept ministre,incepind cu Boagiu,Sulfina ,si terminind cu udrea.Totusi,faptul ca-l injura niste borfa.si notorii gen nastase,mazare,felix,inseamna ca omul asta chiar le strica mersurile.Unde sint zilele psd-ului unde se fura pe fata si se inchideau ziarele,sau se spunea 'hai ***'in fata?Unde s-a mai pomenit sa fie anchetati de dna(ce inventie diabolica)deputati(egal hoti nenorociti)?Normal ca mazare,emblema a pasd-ului,care a distrus Cta(uitati cum arata-ca un bazar tiganesc turcesc)sa vina cu o gasca de ***.ve imbracate in rosu a la che guevara(stiati ba pros.tilor ca che a fost un ucigas notoriu,exterminind familii e tarani,copii,etc,ca asa vroiau muschii lui?)Nu cred.A luat citeva c.urve din club si,hai la bucale sa demonstram.Asa ca ba borfasi.lor,nu stiu cine o sa vina la putere vdar sper sa nu se reinfiinteze cooperativa.Singura speranta ptr romania ste o guvernare straina,je.gosii astia ar fura-o,vinde si pe mama lor catre i-a avortat.Huoo ba,deputatii,senatorii de cacao,riiosi.lor!Sper ca b.oul de admin sa nu-mi stearga comentariul.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Infotrafic: Strat de zăpadă pe DN1
Pagina a fost generata in 0.848 secunde