Infotrafic: Strat de zăpadă pe DN1

197
Infotrafic: Strat de zăpadă pe DN1 - dn1-1333266660.jpg

Articole recomandate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, traficul rutier se desfășoară în condiții de carosabil umed pe mai multe artere rutiere.
Pe DN1 Sibiu – Sebeș, în zona localității sibiene Aplodu de Sus, se circulă îngreunat din cauza zăpezii, care măsoară unu-doi centimetri. Un autocar a derapat și a părăsit parțial partea carosabilă, iar din cauza acestui incident traficul rutier se desfășoară pe un singur sens de mers, alternativ, în ambele direcții.

Sunt și alte drumuri naționale pe care s-a depus un strat subțire de zăpadă, mai ales în zona acostamentelor. Dintre acestea, cele mai importante sunt: DN17 – Piatra Fântânele, județul Bistrița-Năsăud, DN18 – Borșa, județul Maramureș, iar în județul Harghita DN12 Gheorgheni – Lacu Roșu, DN13B – Pasul Bucin, DN15 Toplița – Borsec. Le recomandăm conducătorilor auto care nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să nu circule pe drumurile pe care există zăpadă.

Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcănești, județul Prahova, a înregistrat vineri și sâmbătă pe DN1, pe sensul de mers București – Ploiești 36.452 de autovehicule, cu aproape 4.800 mai puține decât săptămâna trecută. Ținând cont de faptul că pe Valea Prahovei vremea este rece și pe tot parcursul dimineții a fost lapoviță, cei mai mulți turiști vor porni spre casă imediat după terminarea zilei hoteliere, moment în care traficul rutier se va intensifica și este posibil să se formeze mici coloane de mașini.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Trafic restricționat la Ostrov
Pagina a fost generata in 1.3764 secunde