DNA Constanța / Reținuți 24 de ore, pentru șantaj. Iată cui voiau să-i închidă gura

204
DNA Constanța / Reținuți 24 de ore, pentru șantaj. Iată cui voiau să-i închidă gura - dnaretinuti-1392904463.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Iuzeir Raim, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile concurente de înșelăciune și șantaj, și a lui Suliman Iusein Sinan, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de complicitate la  șantaj.
Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale a rezultat că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, Iuzeir Raim a promis că va achita unei persoane vătămate suma de 33.000 euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestației promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. 


Iuzeir Raim însă nu a achitat decât suma de 13.000 euro iar ulterior, spun procurorii, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Suliman Iusein Sinan și de o altă persoană, a exercitat amenințări cu acte de violență asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persona vătămată să renunțe la încercarea de a recupera, pe căi legale, restanța de 20.000 euro. Procurorii au beneficiat de sprijin din partea IPJ Constanța, Serviciul de Investigații Criminale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Radu Mazăre merge la DNA Constanța
Pagina a fost generata in 0.4419 secunde