Fostul impresar, Marcel Prodan, a ieșit din ascunzătoare

Alexandra Stan, bătută pentru 40.000 de euro!

812
4
Alexandra Stan, bătută pentru 40.000 de euro! - marcelprodan-1372195988.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA Constanța l-au audiat, ieri, pe Marcel Prodan, managerul acuzat că a bătut-o pe cântăreața Alexandra Stan. Din primele cercetări, artista ar fi trebuit să primească 40.000 de euro de la fostul impresar. 

Ieri, la orele prânzului, Marcel Prodan, managerul acuzat că a bătut-o pe cântăreața Alexandra Stan, s-a prezentat la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție Con-stanța. Deși plângerea depusă de avocatul cântăreței a fost depusă, la începutul săptă-mânii trecute, în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, procuratorii acestei instituții au decis declinarea competenței către DNA Constanța. S-a luat această decizie, spun anchetatorii, întrucât prejudiciul din dosarul întocmit este mai mare de 10.000 de euro, iar suspectul acuzat de fapta de corupție, respectiv de șantaj, este administratorul unei societăți comerciale.

La ieșirea din sediul DNA Constanța, fostul impresar a zâmbit până la urcarea în mașină, dar a refuzat să facă declarații presei.

Comunicatul transmis de procurorii anticorupție arată, însă, că bărbatul nu avea prea multe motive să zâmbească. În comunicarea DNA Constan-ța se menționează începerea urmăririi penale față de Marcel Vasile Prodan, în calitate de administrator al firmei SC Maan Music Studio SRL, dar și față de societatea pe care o manageriază.

Mai mult, din investigațiile procurorilor reiese că suma care i se cuvenea Alexandrei Stan este mult mai mare față de cât s-a vehiculat până în prezent.

"Din rezoluția de începere a urmăririi penale a rezultat următoarea stare de fapt: la data de 15 iunie 2013, învinuitul Marcel Vasile Prodan a exercitat violențe asupra persoanei vătămate (n.r. - Alexandra Stan), cu scopul de a o determina să renunțe la o sumă de peste 40.000 de euro, pe care partea vătămată o pretindea de la învinuit. Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părții vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC Maan Music Studio SRL. Învinuitului i s-au adus la cunoștință acuzațiile", au transmis procurorii DNA.

Totodată, anchetatorii au dispus ca învinuitul să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

"Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au mai precizat anchetatorii.

Deocamdată, Marcel Prodan este anchetat pentru șantaj, însă, potrivit anchetatorilor, se așteaptă certificatul de la medicina legală în care să se precizeze clar numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru însănătoșire.

Reamintim că, la începutul săptămânii trecute, avocatul Alexandrei Stan a depus o plângere penală, prin care cântăreața îl acuza pe Marcel Prodan că în zilele de 14 și 15 iunie a amenințat-o și a lovit-o, pentru a o determina să renunțe la pretențiile financiare în urma spectacolelor susținute de la începutul anului.

Comentează știrea

Bojidar
25 iunie 2013
Datoriile/arierate la bugetul de stat nu se ancheteaza?

Legea nr. 140/2013 pentru aprobarea O.U.G. nr. 3/2013 privind reglementarea unor masuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte masuri financiare, precum si modificarea unor acte normative, nu este cunoscuta de D.N.A.? Daca D.N.A. se ocupa de platile restante ale comerciantilor inseamna ca Judecatoriile si Tribunalele trebuiesc desfiintate. De ce nu se ocupa de datoriile contribuabililor la bugetul general consolidat? De ce nu se ocupa de tunurile date de patronii care-si falimenteaza firmele si fug cu banii? Dar DNA a ramas institutia care da verdict fara sa inceapa cercetarea. Ca sa nu vorbesc de o expertiza contabila privind relatiile comerciale ale celor doua parti. "După cum cunoașteți, PDL are datorii rămase neachitate din anul 2012, care depășesc 1,5 milioane euro catre furnizori", le-a scris liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, colegilor săi, într-un e-mail trimis marțea trecută (11.06.2013). De ce nu ancheteaza D.N.A. lui Kovesi si aceste datorii?

admirator
26 iunie 2013
rusinik... Cuget Liber!

Nu prea tin la comenturili mele, dar sa stergeti un coment care le facea de ras pe feminizde e ridicol. Si voi sunteti feminizde? Asta e un extremism periculos. Un soi de misandrie asociat cu favoruri (economice, sociale si sexuale) acordate de partidele demagogice. (De obicei de stinga.) Daca va subordonati acestui current, inseamna ca sunteti in siajul stingii politice. Ceea ce e foarte grav. Dar in afara de urlte disperate scoase de feminizde la fiecare conflict fizic intre masculi si female, vehiculate prin toata mass-media, cerind -in cor- pedepse si mai dure si mai numeroaase decat sunt, pentru masculii agresivi si babuini, din grote etc, mai exista un fenomen: tacerea mormintala cand femeile gresesc. Si nu e vorba de greseli tipice (adultere, frivolitate etc.). Nu. Emanciparea feminina a adus si femei boxer, luptator etc. Femei musculoase, care pot pedepsi fizic pe barbatii mai temerari. Despre violentele lor, insa... nimic! Aseara, la Stirile ProTv, am vazut un repotaj despre o femeie agresiva care a batut un barbat. Expediat telegraphic. Si nereluat in fata publica de pe internet. Stire ce n-a mai aparut in restul mass-mediei. Concluzii? Le trageti singure, caci altfel ma puteti declara subiectiv. Si/sau misogin. Nu sunt misogin, dar nu accept nesimtirea din orice parte ar veni. Si d ela feminizde vine multa, prea multa nesimtire!

Baspunar
30 iunie 2013
Furt intelectual si instigare la furt.

"În contractul semnat între Alexandra și Marcel Prodan e stipulat ca vedeta să primească 34% din totalul încasărilor de la un concert, potrivit unor surse judiciare". Decontarile se fac mai greu intre operatorii economici. Cum sa-i platesti banii daca nu i-ai incasat? Dar este usor sa arunci cu rahat, dar nu turcesc, in ventilator. Unul din instrumentistii lui S.C. Maan Music Studio S.R.L., saxofonistul Cosmin Băsășteanu, instigat de Alexandra Stan, a înregistrat la OSIM numele piesei, susținând că-i creația lui personala. S.C. Maan Music Studio S.R.L., firma la care Marcel Prodan e asociat 50-50% cu Andrei Nemirschi, a documentat că a înregistrat din 2011 marca "Mr. Saxobeat" la Oficiul Român pentru Mărci și Invenții, iar justiția s-a pronunțat în favoarea celor doi impresari. Alexandra Stan nu-și poate păstra repertoriul, piesele fiind compuse de Marcel Prodan, fiind proprietatea lui S.C. Maan Music Studio S.R.L. Mamaia. Cosmin Băsășteanu cu complicitatea (instigarea) Alexandrei Stan a comis infracțiunea de furt calificat prev. de art. 25 Cod penal raportat la art. 208 si art. 209 Cod penal. Piesa "Mr. Saxobeat" a fost compusa de Marcel Prodan in anul 2009 iar lansarea s-a facut in 2010. Daca Sile Camataru si Fane Spoitoru apar in videoclip au si drepturi de autor pentru melodie/compozitie? "Mr. Saxobeat" este primul single internațional al solistei Alexandra Stan scris de Andrei Nemirschi și Marcel Prodan, fiind inclus pe albumul de debut Saxobeats. A fost lansat prima dată de casa de discuri Maan Music, iar apoi, la nivel internațional de către Columbia Records.

admirator
21 august 2013
in general,

observ ca ziarul dvs. nu prea sterge comenturili; tocmai de aia am ramas surprins; am facut legatura cu tema... Din pacate, ati sters comentariul care nu avea nici o expresie jignitoare, nimic "explicit" etc. Si pe care l-am citit postat. Ramine ca pe viitor sa verific daca mai apar astfel de fenomene. Mai ales pe tema feminismului. Daca exista Sindromul Femeii Batute, care este considerat legitima aparare, de ce Sindromul Barbatului Inselat nu este considerat asisderrea? Vedeti cazul tipului de prin Bistrita, care a injunghiat mortal amantul concubinei.Si de ce un barbat agresat -fizic sau psihic- de o femeie, nu are dreptul sa riposteze, asa cum femeile il au? Se pare ca Alexandra Stan a inceput bataia... deci? Daca va considerati de dreapta, trebuie sa va detasati de sloganurile feministe stingiste. E o problema foarte spinoassa. Altfel, nu sunteti decat niste stingiste mascate. Vedeti conferintele Lui Pam Stentzel (pe You Tube). V-am mai scris, dar degeaba. Dupa ce va documentati, mai vorbim. Dar nu aici. Sper sa nu mai apara astfel de incidente.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.668 secunde