Alexandra Stan își acuză managerul de șantaj

205
Alexandra Stan își acuză managerul  de șantaj - stan-1371612483.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal pe numele lui Marcel Prodan, managerul cântăreței Alexandra Stan, acuzat că a bătut-o pe artistă. 

Ieri, avocatul cântăreței s-a prezentat la sediul Parchetului din Constanța și a depus o plângere penală, în care-l acuză pe manager de șantaj, au precizat reprezentanții Parchetului General.

"Din conținutul plângerii, se reține că, pe fondul unor neînțelegeri preexistente, partea vătămată a fost amenințată și lovită, în zilele de 14 și 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunțe la pretențiile materiale solicitate ca urmare a prestațiilor sale artistice și încasate de societatea al cărei administrator era acesta. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", se arată în comunicatul transmis de anchetatori.

În acest timp, cântăreața este internată în Spitalul municipal Medgidia, unde a ajuns, la Urgență, în după-amiaza zilei de luni, cu sindrom vertiginos și cefalee. Potrivit dr. Stere Bușu, directorul unității medicale, cântăreața a rămas internată în Secția de Neurologie și urmează să fie supusă unor investigații imagistice și să fie consultată de un chirurg. Trebuie men-ționat că artista are un singur rinichi, dar medicii spun că loviturile primite nu i-au pus viața în pericol.

Plângerea penală survine după ce, în după-amiaza zilei de luni, artista susținea că l-a iertat deja pe Marcel Prodan și, mai mult, bătaia a făcut-o să se maturizeze.

"L-am iertat, știu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente și că nu a putut să se abțină, dar de fapt eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aș putea face niciodată rău cuiva. Mi-a făcut un rău fizic și m-a forțat să mă maturizez și de acum înainte o să fiu cu ochii în patru. Toată treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău", a fost declarația surprinzătoare a Alexandrei Stan, potrivit wowbiz.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5681 secunde