"Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură???" / Reacția dură a lui Godină față de politicienii corupți

523
2

Articole recomandate

Polițistul brașovean, cunoscut pentru intervențiile sale virale pe rețelele sociale, tratează în cheie ironică înregistrările publicate aseară de postul cotnrolat de Sebastian Ghiță, în care vocea feminină îi este atribuită șefei DNA.


"În timp ce patiseri, cofetari, mecanici auto, vatmani, vânzători, sudori etc fură de rup și prejudiciază țara asta cu milioane de euro, doamna Kovesi caută să înhațe politicieni corupți. Doamne ferește, dar cine a mai auzit de politicieni care fură??? Normal că se miră unii de așa ceva, mai ales că au apărut și înregistrări în care își îndemna colegii la muncă. HALUCINANT!!!", scrie polițistul brașovean pe contul său de Facebook, într-una din postările pe tema înregistrărilor.


În cealaltă, tonul este similar. "Ești vai steaua ta și jonglezi cu datoriile de pe caietul birtului din sat? Driblezi foamea cu tutun? Cunoști o vânzătoare care îți schimbă bonuri de masă pe bani? Ai acasă măcar o scrumieră și o farfurie cu inscripția vreunui hotel la care ai fost în tinerețe și de unde nu te-a lăsat inima să pleci cu mâna goală, nu înainte de a face o poză cu o mașină din parcare, care nu era a ta? Ești total împotriva DNA pentru că te uiți la televizor și acolo ți se spune că sunt răi și că mâine poți fi chiar tu în locul celor "abuzați"? Stai, mă, liniștit, că nu te ia pe tine DNA-ul! Nici măcar pentru oglinda aia cu inscripția CFR pe care o ai în wc-ul din fundul curții de la ultima călătorie cu trenul".


România TV a prezentat, duminică seară, o înregistrare audio atribuită procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în care aceasta i-ar spune procurorului Jean Uncheșelu că își dorește să "ajungă mai repede" la "domnul premier" care a semnat "contractele cu casele".


Ministrul Justiției a anunțat că va sesiza Inspecția Judiciară în legătură cu acest aspect.


La scurt timp, DNA a comunicat că înregistrarea conține fragmente în care au fost intercalate sintagme în scopul distorsionării sensului celor spuse.


Comentează știrea

Ego
19 iunie 2017
Godina

Ati uitat de soferi,frizeri,bucatari,instalatori,carciumari...zic si eu ..etc.etc.etc.Si bineinteles sefii lor si reprezentantii organelor de control fara de care cei pomeniti mai sus (si multi altii..) n-ar putae fura in liniste chiar si hartia igienica si becurile din localuri,trenuri,etc.etc.Mare dreptate are Godina.!

Ggg
19 iunie 2017
Mda

Mda are dreptate, bravo lui ca zice ce are de spus, foarte rar asa ceva pe la noi prin RO, mai ales in politie. Ma mir cum nu l-au matrasit astia pana acum...

Pagina a fost generata in 1.7388 secunde