Documente de identitate false descoperite în PTF Negru Vodă

80
Documente de identitate false descoperite în PTF Negru Vodă - documentedeiden-1401276310.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și cei bulgari au depistat în PTF comun Kardam - Negru Vodă doi cetățeni sirieni care intenționau să intre în România cu două cărți de identitate false, cu însemnele statului Grecia, călătorind cu un autoturism taxi condus de un cetățean bulgar.


Ieri, în jurul orei 19.00, în PTF Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră doi bărbați care nu vorbeau limba română, aflați într-un autoturism taxi marca Chevrolet Aveo, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 50 ani.
Cei doi pasageri ai autoturismului, în vârstă de 18 și 19 ani, s-au legitimat cu două cărți de identitate cu însemnele statului elen, care s-au dovedit a fi false. 


În urma verificărilor s-a stabilit că bărbații în cauză sunt sirieni și intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen.
Șoferul autoturismului a declarat că a preluat cele două persoane pe teritoriul Bulgariei, care i-au cerut să efectueze o cursă până în localitatea Negru Vodă.


Cercetările în acest caz sunt continuate în comun de polițiștii de frontieră bulgari și români în vederea documentării activității infracționale și luarea măsurilor legale ce se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9598 secunde