Ford Galaxy, radiat din circulație, descoperit în PTF Negru Vodă

124
Ford Galaxy, radiat din circulație, descoperit în PTF Negru Vodă - ptfnegruvoda-1389864213.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un cetățean român care conducea un autoturism marca Ford Galaxy, care figura în baza de date ca fiind radiat din circulație de autoritățile din Germania.


Ieri, în jurul orei 7.00, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un tânăr în vârstă de 25 ani, domiciliat în județul Suceava, care conducea un autoturism marca Ford Galaxy, cu numere de Germania.


În urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul figura în baza de date ca fiind radiat din circulație de autoritățile din Germania.
Bărbatul în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul dintr-un târg de autovehicule, de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 1.000 euro, și nu a cunoscut faptul că acesta este radiat din circulație. 


Polițiștii de frontieră i-au întocmit tânărului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4314 secunde