Trei mașini circulau cu acte false sau expirate prin Negru Vodă

3544
Trei mașini circulau cu acte false sau expirate prin Negru Vodă - 19e99970ea5ea8475747b52ab1ccf194.jpg
Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în ultimele 24 de ore, la granița cu Bulgaria, trei mașini care aveau acte expirate sau false.
Astfel, în cursul zilei de 5 ianuarie, în jurul orei 7,30, la PTF Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, a fost oprit pentru efectuarea controlului de trecere a frontierei un autoturism dotat cu platformă. Pe aceasta era transportat un autoturism marca Mercedes SL500, înmatriculat în Marea Britanie iar la volan se afla Zoltan Belu, de 28 de ani, din Constanța. Verificările efectuate în bazele de date ale Interpol
au identificat autoturismul respectiv ca fiind furat din Germania în cursul lunii septembrie 2009. Potrivit polițiștilor, valoarea mașinii de lux se ridică la aproximativ 20.000 de euro. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele lui Zoltan, el fiind acuzat de complicitate la furt, iar autoturismul a fost confiscat.
La aceeași dată, în jurul orei 13,30, o echipă de la SPF Negru Vodă l-a depistat la ieșirea din localitatea Negru Vodă pe Cristian Constantin, de 40 de ani, din județul Bacău. El conducea un autoturism Renault Scenic, înmatriculat în Germania. Autoturismul a fost verificat în bazele de date specifice, rezultând că numerele provizorii sunt expirate din cursul lunii decembrie 2009. Pe cale de consecință, pe numele lui Cristian Constantin a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.
Cel de-al treilea caz a fost înregistrat în data de 6 ianuarie. În jurul orei 8,00, la PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru ieșire în Bulgaria, imobilizat pe o platformă, un autoturism Opel Vectra, fabricat în anul 1997 și înmatriculat în Austria. În urma verificărilor asupra documentelor autoturismului, oamenii legii au constatat falsificarea certificatului de înmatriculare. Drept urmare, pe numele proprietarului de drept, cetățeanul român Gheorghe Pișcu, de 30 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru uz de fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9206 secunde