Polițiștii de la Eforie, acuzați de "impotență"

399
Magistrații de la Tribunalul Constanța au finalizat, ieri, cercetările judecătorești în dosarul lui Răzvan Alexandru Neagu și Marius Lucian Lisandru, care sunt acuzați de infracțiuni privind comerțul electronic. La termenul de ieri, magistrații l-au audiat pe șeful din 2006 de la Poliția Eforie, Gabriel Coteanu, care a participat la operațiunea de urmărire a celor doi suspecți care ar fi sustras bani de la bancomat folosind carduri falsificate. Gabriel Coteanu a povestit cum s-a desfășurat întreaga operațiune, cum i-a urmărit pe cei doi indivizi, dar a spus că nu i-a văzut la față, astfel că nu a putut spune dacă cei doi inculpați judecați sunt cei pe care i-a urmărit. Pentru că toate probele au fost epuizate, instanța a constatat finalizată cercetarea judecătorească.
Procurorii au solicitat condamnarea celor doi la închisoare cu executare, iar avocatul suspecților a cerut achitarea lor, criticând probele aflate la dosar, declarațiile contradictorii date de martori și a acuzat de "impotență" polițiștii care au acționat în ziua respectivă pentru prinderea suspecților, dar i-a pierdut fără urmă. El a mai spus că dosarul a "zăcut" vreme de trei ani pe masa procurorilor, timp în care nu s-a mai efectuat vreo cercetare, pentru ca, ulterior, cei doi tineri, Lisandru și Neagu, să fie trimiși în judecată. Instanța a rămas în pronunțare.
Potrivit procurorilor constănțeni de la Serviciul DIICOT, pe 13 ianuarie 2006, Neagu și prietenul său, Marius Lucian Lisandru, au falsificat un card și au scos suma de 14,5 milioane de lei vechi dintr-un bancomat Raiffeisen din Eforie Sud.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8212 secunde