Doi bărbați pe numele cărora existau mandate europene de arestare, prinși la Constanța

187
Doi bărbați pe numele cărora existau mandate europene de arestare, prinși la Constanța - mandatesursazugomd-1582118748.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat doi bărbați de 38, respectiv 41 de ani, care erau urmăriți internațional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Austriei. Schimbul de date și informații a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

La data de 18 februarie, polițiștii de investigații criminale au depistat doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Constanța, respectiv orașul Năvodari, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autoritățile austriece.

Cei doi au fost dați în urmărire internațională, fiind bănuiți de săvârșirea de infracțiuni informatice și constituirea unui grup infracțional organizat.

Pentru depistarea acestora, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentate instanței de judecată în vederea derulării procedurii de predare în favoarea autorităților austriece. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7475 secunde