Doi constănțeni, printre autorii JAFULUI de la LIDL București

399
Doi constănțeni, printre autorii JAFULUI de la LIDL București - jaf1360339383-1362141724.jpg

Articole de la același autor

Printre suspecții în cazul jafului de la supermarketul LIDL din București se află și doi constănțeni, pentru probarea infracțiunii comise oamenii legii realizând două percheziții domiciliare și în municipiul Constanța. 


Cei trei au fost identificați ca fiind Paul Drăghici, de 28 de ani, Alexandra Gavrilă, de 25 de ani, și Mustafa Genghil, de 21 de ani. 
Potrivit anchetatorilor, jaful a fost pus la cale de Paul Drăghici, fost șef de magazin în cadrul unității respective, iar în perioada în care a lucrat la supermarket a fost cercetat pentru o delapidare de 50.000 de euro. 


În consecință, cei trei au locuit mai multe zile în locuința Alexandrei Gavrilă, din apropierea supermarketului, de unde au supravegheat activitatea angajaților. De altfel, imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că cei trei veneau în magazin, la cumpărături, și de câte două ori pe zi. 


Potrivit anchetatorilor, Drăghici dorea să jefuiască seiful magazinului, dar angajatele nu cunoșteau cifrul. În consecință, tâlharii au plecat doar cu 4.500 de lei, bani pe care i-au găsit în casele de marcat. Menționăm că pe 8 februarie, trei persoane cu fețele acoperire de cagule au intrat în supermarketul de pe strada Turnu Măgurele din București, înarmați cu un pistol și două cuțite, le-au amenințat pe angajate, le-au imobilizat cu bride de plastic și au golit casetele caselor de marcat. 
În urma perchezițiilor imobiliare a fost găsit și pistolul folosit în jaf, un pistol neletal, cu aer comprimat. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Jaf la Poșta Poarta Albă
Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Jaf cu pistol de jucărie la o benzinărie
Pagina a fost generata in 0.6477 secunde