Trei persoane, reținute după ce au jefuit un francez și au răpit o prostituată

325
Trei persoane, reținute după ce au jefuit un francez și au răpit o prostituată - jaf-1360413556.jpg
Trei persoane au fost prinse și reținute de polițiștii bucureșteni, după ce ar fi tâlhărit un cetățean francez și ar fi lipsit de libertate o femeie suspectată de prostituție, scrie Mediafax.


Francezul a reclamat că doi bărbați l-ar fi agresat în timp ce se afla în fața unui bloc din sectorul 6 și ar fi forțat-o pe femeia împreună cu care era să se urce într-o mașină și să plece cu ei. Ulterior comiterii agresiunii, cetățeanul străin, care nu a suferit vătămări corporale grave, a constatat că îi lipsesc o agendă în care avea 600 de euro, pașaportul și alte documente.


În urma investigațiilor, doi bărbați, suspectați că l-au tâlhărit pe francez, și o femeie care i-ar fi îndemnat să comită faptele au fost prinși de polițiștii bucureșteni, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Potrivit polițiștilor, în aceleași împrejurări, cei doi suspecți l-au agresat și amenințat pe francez, care intervenise în sprijinul femeii, și i-au luat acestuia o agendă în care avea documente de identitate și aproximativ 600 de euro, completează sursa citată. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Jaf cu pistol de jucărie la o benzinărie
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Prostituție în stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4791 secunde