Prostituție în stațiunea Mamaia

3335
4
Prostituție în stațiunea Mamaia - prostitutie1333738192-1359530673.jpg
În perioada 1-29 ianuarie 2013, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța au întocmit dosare penale pentru 11 fapte de prostituție și 19 fapte de deținere de droguri pentru consum propriu, fără drept. 

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța l-au depistat, pe str. Pictor Nicolae Grigorescu, din municipiul Constanța, pe Andrei I. M., de 21 de ani, din Constanța, în timp ce avea asupra sa șase pliculețe autosigilante din plastic transparent, conținând fragmente vegetale de culoare verde, precum și o cutiuță neagră care conținea foițe pentru confecționarea țigărilor artizanale. 

Jandarmii constănțeni au depistat-o în stațiunea Mamaia, în parcarea de lângă Casino, pe Racheli R. S., de 21 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce întreținea raporturi sexuale, contra sumei de 30 lei, cu D.A., de 46 ani, din Constanța. 

Militarii din cadrul Grupării Mobile Tomis au depistat-o, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în spatele târgului săptămânal, pe Nicoleta I., de 21 de ani, din Constanța, în timp ce întreținea raporturi sexuale contra sumei de 50 lei cu C.N.R., de 43 ani, din jud. Harghita. 

Comentează știrea

Val
30 ianuarie 2013
Eterna greseala ?

Nu prostituatele ar fi primele pe lista prioritatilor! Trebuie loviti dur si fara mila proxenetii si colaboratorii lor,indiferent ca acestia sunt civili sau ,,organe''. Altfel se vor aseza apoi lucrurile. Nici tarile civilizate nu au reusit sa combata prostitutia,asa ca degeaba strofocari si chin suplimentar pe fetele alea! Se poate in schimb sa se lupte activ impotriva celor ce reinstaureaza sclavia si ar fi chiar urgente actiuni in acest sens!

Centura
1 februarie 2013
Politistii de pe Aurel Vlaicu

Aia sunt mana in mana cu prostitualtele, mereu a fost asa, si cand era jandarmeria si cand e politia. E foame de banii.

ion
6 februarie 2013
curve

duva n pulaaa mea

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : El este "Jandarmul anti-drog!"
Pagina a fost generata in 0.2081 secunde