Prin ce zone ale Constanței mai bântuie "distribuitorii" de etnobotanice?

930
3
Prin ce zone ale Constanței mai bântuie

Articole de la același autor

Din fericire, după îndelungi… tratative politice, autoritățile au reușit să pună lacătul pe ușile magazinelor de vise. Din păcate și spre disperarea părinților care au copii cu asemenea pasiuni, există zone în care etnobotanicele se dau bine mersi pe sub mână.

Poliția confirmă situația și precizează că este permanent cu ochii asupra persoanelor dubioase.


Magazinele de etnobotanice s-au desființat, trăiască etnobotanicele! Constatarea aparține mamei unui băiat de liceu: "Prins rău de plantele astea nenorocite. Nu doresc niciunui părinte să treacă prin ce am trecut și încă mai trec eu. Băiatul spune că totul a început de la un pariu cu prietenii de pe vremea când magazinele de etnobotanice erau în floare. Au pariat cine are curaj să cumpere și să consume, iar… curajoșii au fost el și un alt coleg. După care au transmis curajul întregului grup. Se știe prea bine cât rău au făcut magazinele astea… Problema e că în zona Brotăcei și prin Tomis Nord, prin Faleză Nord, sunt unii care dau pe sub mână etnobotanice, am aflat asta chiar de la băiatul meu. Am vrut să reclam la Secția II Poliție, de care aparținem, dar care mamă și-ar da copilul pe mâna poliției? Dumneavoastră aveți autoritate, vă rugăm transmiteți public să fie patrulate aceste zone mai serios, că prea mulți copii se nenorocesc din teribilism".

Un alt cititor, care a preferat anonimatul tot din cauză că nu este dispus "să dea extemporale la poliție", ne-a spus că locuiește în zona Brotăcei și, nu de puține ori, a văzut de la balcon copii din bloc care, după ce scoteau banii din buzunar, se uitau speriați prin toate părțile, apoi primeau ceva: "I-am urmărit și, ușor-ușor, mi-am dat seama că e vorba de droguri, i-am surprins chiar pe ei vorbind pe scara blocului. Am telefonat la Secția II că mi se pare ceva dubios, nu știu ce-au făcut mai departe, problema e că zilele astea, indivizii ăștia sunt iar în sete de clienți. Am și eu un copil de 12 ani și îi rog pe domnii polițiști să fie foarte atenți pe tema asta. Mai mult ca sigur sunt și alte zone cu vad, dar nu le știu. Dacă alți constănțeni au idee de așa ceva, ar trebui să facă public lucrurile astea, numai așa se mai poate salva ceva din viitorul acestor copii, dacă se mai poate, că prea au luat-o razna!".

În plus, cititorul nostru nu înțelege de ce instituțiile statului nu blochează accesul la site-urile care promovează și chiar comer-cializează plante și substanțe cu efecte halucinogene. Cu o lege care-și produce efectele doar… pe hârtie, progresele în această direcție vor fi la fel de timide. De aceea, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, Revelionul, când apetitul pentru asemenea substanțe va fi și mai mare, oamenii speră ca demersul lor de astăzi să constituie o prioritate, măcar în zonele menționate.

Poliția e cu ochii pe ei!

Ag. Dumitru Fecioru, din cadrul Secției II Poliție Constanța, îi asigură pe constănțeni că zona Tomis Nord este patrulată constant de oamenii legii, tocmai în scopul prevenirii infracționalității, ca și a soluționării nenumăratelor problemelor care apar zilnic. Cât privește aspectul semnalat de cititorii noștri, ni s-a confirmat acest lucru: "Am mai prins și cu etnobotanice, dar drogurile și alte produse cu efect similar sunt de competența Crimei Organizate, așa că transmitem toate cazurile către acest serviciu".

Pe de altă parte, în ciuda eforturilor autorităților, ale părinților, studiile realizate de Agenția Națională Antidrog confirmă că și după desființarea magazinelor de etno-botanice, consumul de substanțe halucinogene nu a fost stopat. Din păcate, acestui viciu îi cad pradă și mulți copii și tineri între 15 și 24 de ani. De aceea, se recomandă persoanelor care observă astfel de tranzacții să lase la o parte frica de… extemporale și să anunțe cât pot de repede poliția.


Comentează știrea

MISCAREA DE REZISTENTA ANR
14 decembrie 2012
IMPERIUL VOSTRU SE DESTRAMA

OAMENI DIN ANR Aveti puterea de a schimba plaga care a cazut asupra Romaniei din mai 2012 care reprezinta de fapt comunismul cu toate consecintele. Indiferent de cine vine la putere e clar pentru Romania dar si pentru Europa sau America ca asa nu mai poate continua, actualul guvern e terminat moral si legal. PUCISTII TREBUIE SA PLECE! NEOCOMUNISTII DIN Guvern si anr trebuie sa plece! LOCUL LOR E LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI! Eu ma opun lor !Tu ce faci? ALTURA- TE ACUM MISCARII DE REZISTENTA ANR! Neocomunistilor, nu sinteti permanenti si istoria va va matura brutal de pe scena! Ziarele vremii vor inregistra greselile si crimele voastre! Sint convins ca in sinea lor acesti killeri marionete neocomuniste nu sint multumiti de ei si simt ca gresesc si ca incalca morala religia si legea! Ca sa va lamuriti priviti-i! Fetele lor se scalda intr- o stare jalnica, mizerie morala si mai presus de tot nefericire!Asa arata un om care face ce e drept?Nefericit?Eu cred ca cei ce impart dreptate sint fericiti! Din mai 2012 am urmarit cu totii acapararea institutiilor statului si incercarea de a le acapara de o camarila negativa.ICR, CSM CCR ICCJ ANI SRI SIE MINISTERELE SI PRESEDINTELE ROMANIEI au fost toate tintele atacului neocomunistilor! DAR PUCISTII AU ESUAT! La un moment dat valul a atins si anr.Urmarile le stiti si voi cu totii! Zeci de oameni dati afara sau demisi mascat – in jur de 100, peste 200 de oameni afectati sau cu posturile pierdute amenintati si umiliti de pierderea prestigiului! In plus epurarile mizerabile si nelegale dar care expun primejdios pe cei care le-au facut la pericolul unor dosare penale ale caror masuri premergatoare au fost demarate ca si zeci de procese civile cu anr care au inceput la tribunalele din toate tara! Anr ul implineste anul acesta 10 ani, 10 ani de prestigiu international care a fost spulberat!Asa a ajuns acum?Spulberat , facut un hibrid , spart in bucati? Asa vreti sa fie in continuare? Se va ridica cineva? Va ridica cineva anr? Toti indicii economici de dinainte de mai 2012 erau pozitivi, toti indicii de dupa mai 2012 sint negativi !Dezastrul Guvernului este un dezastru si in anr. Nu se putea altfel. Asta este directia in care vreti sa mearga Romania?In declin moral si economic? Inspre trecut , communism, incalcarea in dispretul legii a drepturilor si a libertatilor democratice, epurari si securisti? Nu cred! Schimba toate astea acum! MISCAREA DE REZISTENTA ANR

Vasile...fier-beton
22 decembrie 2012
Structura de...rezistență

Băi dementule, care ai umplut toate paginile cu postările tale legionare, tu chiar n-ai altă treabă prin casă ? Du-te și controlează-te căci ai probleme grave de sănătate ! Dacă se mai poate face ceva pentru tine, tratează-te !

hermes replica italia
20 noiembrie 2013
hermes replica italia

hermes birkin fake buy Stiri Cetățenești : Prin ce zone ale Constanței mai bântuie "distribuitorii" de etnobotanice? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica italia http://www.dreamhans.com/pds/replica-hermes-bags-for-sale.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : El este "Jandarmul anti-drog!"
Pagina a fost generata in 0.5624 secunde