Un român, cărăuș de droguri, mort după ce o capsulă de cocaină i-a explodat în stomac

638
Un român, cărăuș de droguri, mort după ce o capsulă de cocaină i-a explodat în stomac - deces-1353748071.jpg
Un român, cărăuș de droguri, a murit în Ecuador după ce o capsulă de cocaină lichidă i-a explodat în stomac. Iubita sa, și ea cărăuș, se află în stare gravă la spital din același motiv. Medicii le-au găsit în stomac 100 de doze de droguri. Tinerii plecaseră din țară în urmă cu un an, ca să muncească și să facă bani pentru nuntă.
Băiatul de 25 de ani, împreună cu iubita sa de 24 de ani, erau folosiți pentru a transporta droguri. Cei doi înghițeau cantități însemnate de droguri de mare risc pentru a trece astfel neobservați de oamenii legii.

În Ecuador, tinerii au fost prinși de polițiști care i-au supus unui control cu raze X. Autoritățile au descoperit în stomacul bărbatului 55 de capsule de cocaină lichidă, iar în stomacul femeii, 45.

În agitația creată, în stomacul tânărului a explodat o capsulă de cocaină, acesta murind la scurt timp din cauza supradozei de drog. Iubita băiatului a fost și ea internată în stare gravă la spital din aceleași motive.

Cei doi erau împreună de trei ani și plănuiau să se căsătorească anul viitor.

Consulul României la Quito, Radu Mihail, spune că este primul caz în Ecuador cu un cetățean român care transportă droguri în organism, iar femeia susține că ar fi fost obligată să transporte droguri.

"Este primul caz pe care l-am avut cu cetățean român care a transportat în organism. Până acum i-au prins în bagaje cu fund dublu, în bagaje de mână, în tot felul de minuni. Fata asta spune că a fost chiar amenințată și a fost obligată să transporte", a declarat consulul, la România TV.

Consulul a precizat că aproximativ 20 de români se află în închisorile din Ecuador pentru trafic cu droguri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde