Campanie împotriva consumului de alcool, tutunului și drogurilor

495
Campanie împotriva consumului de alcool, tutunului și drogurilor - fum-1352245809.jpg
Locuitorii din mai multe sate constănțene au beneficiat de o campanie de informare și con-știentizare a efectelor devastatoare pe care alcoolul, tutunul și drogurile le au asupra sănătății.


Inițiativa a pornit de la Asociația Centrul Regional de Inițiere și Servicii din Constanța, care a desfășurat activitățile în localitățile Deleni, Pietreni, Adamclisi, Petroșani, Topraisar, Biruința, Chirnogeni, Oltina, Viile, Ion Corvin, Dobromir, Dobromir Deal, Peștera și Ivrinezu Mare. 

Doi medici cardiologi, un neurolog, un chirurg, un specialist în medicina de urgență, un pneumoftiziolog, un pediatru, un kinetoterapeut și doi psihoterapeuți au format echipa care a realizat analize și investigații și care a oferit informații legate de stilul de viață sănătos. Activitatea, realizată în colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Spitalul Clinic de Pneumo-ftiziologie, Spitalul Municipal Medgidia, Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și primăriile din localitățile implicate, face parte din proiectul "Educația - a doua șansă" și este finanțat din Fondul Social European.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde