Doi frați, de 7 și 9 ani, găsiți în comă alcoolică pe câmp

297
1
Doi frați, de 7 și 9 ani, găsiți în comă alcoolică pe câmp - ambulanta1-1472904785.jpg

Articole recomandate

Poliția Botoșani anchetează cazul a doi frați în vârstă de 7 și 9 ani care au fost descoperiți aproape inconștienți pe un câmp de pe raza localității Blândești. Ei sunt internați acum în spital, în stare stabilă. Din primele informații, frații au luat o sticlă de vin de acasă și au plecat să o bea împreună pe câmp.


Incidentul s-a întâmplat vineri după-amiază, în apropierea localității Blândești, din județul Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 după ce i-a găsit pe copii aproape inconștienți pe un câmp, scrie News.ro.

"Este vorba despre doi copii de 7 și 9 ani găsiți pe câmp inconștienți de către un cetățean. Copiii au început să își revină când au fost descoperiți, dar nu vorbeau. Când am ajuns noi erau conștienți, dar nu puteau comunica cu salvatorii. Au fost preluați de către cele două echipaje care au intervenit și au fost duși la spital. Se presupune că au consumat băuturi alcoolice pentru că aveau halenă alcoolică", a declarat pentru Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Poliția face cercetări în acest caz. Potrivit purtătorului ce cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Daniela Gheorghiescu, au fost sesizate atât Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, cât și serviciul social al Primăriei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că cei doi frați, un băiat în vârstă de 7 ani și o fată de 9 ani, au mâncat împreună cu părinții acasă, apoi au mers într-o anexă a locuinței de unde au luat o sticlă cu vin. Copiii au mers apoi pe un câmp din apropierea localității unde au băut din alcoolul luat de acasă.



Comentează știrea

costica
3 septembrie 2016
opinie

100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3415 secunde