Doi migranți au fost călcați de un tractor, după ce au adormit într-un lan cu rapiță

487
Doi migranți au fost călcați de un tractor, după ce au adormit într-un lan cu rapiță - tractorrapita-1620484470.jpg
Doi migranți au fost călcați de un tractor, între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia, din Timiș, după ce au adormit într-un lan cu rapiță. Polițiștii de frontieră ajunși la fața locului au descoperit că aceștia nu aveau documente de identitate asupra lor. O ambulanță i-a preluat și i-a transportat la spital, unde una dintre victime, cu răni la picioare, a fost operată. Bărbatul este acum în stare gravă, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, relatează Observatornews.ro.
Migranții trecuseră ilegal frontiera în Romania și, fiind obosiți, s-au culcat pe un câmp cu rapiță.


"În data de 06.05.2021, în jurul orei 17:45, în urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliției de frontiera din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde au identificat doi cetățeni străini. Polițiștii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare.


Imediat, la faţa locului s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe în vederea acordării asistenţei medicale primare, ulterior cele două persoane de sex masculin fiind transportate pentru investigații medicale de specialitate la spital. Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie orașului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol.


În cauză cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde