Doi militari din echipa de minifotbal a LMP joacă pentru naționala României la fotbal pe plajă

761

Articole de la același autor

Echipa de fotbal pe plajă a României s-a calificat sâmbătă, 19 iunie, la Nazare (Portugalia) în faza a doua a calificărilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal pe Plajă din Rusia, care va avea loc în perioada 19-29 august 2021. Din lot fac parte doi jucători ai echipei de Minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști, cap. Daniel Zaharia și cap. Enis Bolat. Cei doi sunt încadrați la Divizionul 50 Corvete Mangalia.

Tricolorii au învins în ultimul joc al preliminariilor selecționata Angliei, scor 4-2. Golurile românilor au fost marcare de Andrei Paul Neag (2), Daniel Zaharia și Iulian Răvoiu. În urma acestui rezultat, naționala de fotbal pe plajă a României va juca în faza următoare a turneului de calificare la Campionatul Mondial de fotbal pe plajă din Rusia.

În seara zilei de duminică, 20 iunie, este programată tragerea la sorți, în urma căreia reprezentativa României își va afla adversarii pentru jocurile din această etapă.

Lotul naționalei de fotbal pe plajă a României convocat de selecționerul-jucător Ionuț Florea: Valentin Dumitrică, Iulian-Augustin Răvoiu, Enis Bolat, Gheorghe Andrescu, Robert-Mihai Pîslaru, Pulhac-Ionel Posteucă, Andrei-Paul Neag,Toma Vincene, Petru-Mihai Voica, Daniel Zaharia.

Rezultatele obținute de naționala României în prima fază a grupelor:

17 iunie: România – Estonia 3-3 (3-4 în extra time)

18 iunie: România – Suedia 5-4

19 iunie: Anglia – România 2-4

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde