Doi minori au spart un magazin și apoi au fugit cu… trenul!

403
Doi minori au spart un magazin și apoi au fugit cu… trenul! - minorisuspectifurt-1337936676.jpg

Articole de la același autor

Doi minori de 16 ani au pus pe jar polițiștii Secției 5 Rurale Cogealac după ce au spart un magazin de unde au furat bunuri în valoare totală de 3.200 de lei. Ei au putut fi prinși cu ajutorul polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 23 spre 24 mai, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui magazin, de unde au sustras produse alimentare, băuturi alcoolice și răcoritoare, țigări, un mixer audio și suma de 160 de lei.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că indivizii au pătruns în sediul societății prin forțarea unei ferestre, iar în interior bunurile prezentau urme de răvășire.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate au fost identificați ca suspecți de comiterea faptei doi minori în vârstă de 16 ani, ambii din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanta, stabilindu-se că imediat după săvârșirea faptei, ei s-au deplasat cu trenul pe ruta Cogealac - Medgidia - Constanta, fiind depistați de către polițiști din cadrul SRPT Constanța.

Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 3.200 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății păgubite. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Rurale Cogealac cu suspecții în stare de libertate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde