Doi minori, un băiat și o fată, au fugit de-acasă

452

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța caută doi minori care au fugit de-acasă în urmă cu câteva zile și de atunci nu au mai dat nici un semn de viață.
În ziua de 13 mai, lucrătorii Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de Gabriela D., din localitate, cu privire la faptul că în ziua de 5 mai, fiul său, Georgian Ionuț Ciocoiu, în vârstă de 16 ani și 4 luni, a fugit de la domiciliu și până în prezent nu s-a mai întors acasă.
Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că minorul se află pe raza municipiului Constanța, frecventând zona gării și a autogării.
Băiatul are o înălțime de 1,66 m, față ovală, ten deschis, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.
La data plecării de la domiciliu, minorul era îmbrăcat cu un bluzon de culoare albastră cu glugă de culoare galbenă, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră și era încălțat cu încălțăminte sport de culoare albă.
În cel de-al doilea caz este vorba despre o fată minoră din localitatea Dumbrăveni, care în dimineața zilei de 5 mai a fugit de la domiciliu, deplasându-se cu microbuzul, pentru a se întâlni cu prietenul său la Constanța.
Mariana Bobelea, de 14 ani, are o înălțime de 1,55 m, constituție atletică, față ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr șaten, lung până la umeri, fără semne particulare.
La data plecării de la domiciliu, ea era îmbrăcată cu o bluză de culoare neagră cu o dungă de culoare verde în partea din față, pantaloni de culoare albă din material sintetic și era încălțată cu saboți din plastic de culoare gri.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu aceste persoane sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9094 secunde