În ultima săptămână,

Doi morți și 29 de răniți, pe drumurile din Constanța

161
Doi morți și 29 de răniți,  pe drumurile din Constanța - doimortisi29deraniti-1394474735.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au făcut o analiză a accidentelor rutiere produse, în ultima săptămână, pe drumurile din județul Constanța. Astfel, în județul nostru au fost înregistrate, într-o săptămână, nu mai puțin de 22 de accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate, o persoană rănită grav și alte 28 rănite ușor. 
Principalele cauze de producere ale accidentelor au fost traversarea neregulamentară a pietonilor (șase accidente), neacordarea priorității pietonilor angajați în traversare pe marcajul pietonal (trei accidente), neacordarea priorității autovehiculelor (trei accidente) și viteza neadaptată la condițiile de drum (trei accidente). 
De asemenea, din studiile efectuate de rutieriști aflăm că cele mai multe accidente au fost înregistrate în ziua de marți, vineri și sâmbătă, între orele 18-20. Cele mai multe accidente de circulație din ultima săptămână s-au produs în municipiul Constanța (12), dintre care patru pe bulevarde, iar alte opt pe străzi. 
"Pentru reducerea numărului de accidente rutiere soldate cu victime omenești polițiștii rutieri vor organiza zilnic acțiuni, exclusiv pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere relevate prin analiza de risc, în intervalele de timp în care au fost înregistrate un număr foarte mare de accidente, dar și acțiuni preventiv - educative în rândul participanților la trafic", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6126 secunde