Pieton băut, lovit de mașină pe bulevardul I.C. Brătianu

238
4
Pieton băut, lovit de mașină pe bulevardul I.C. Brătianu - pietonbautlovitdemasina-1394377487.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 46 de ani a ajuns la spital după ce a băut și s-a gândit să traverseze prin loc nepermis, acesta fiind lovit de o mașină. Incidentul a avut loc pe 8 martie, în jurul orelor 19.30. 
Elena Olteanu, de 29 de ani, din Agigea, conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Matei Milo, pe a doua bandă. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Sasu Vasile, șoferița l-a accidentat pe Traian Romică Chelaru, de 46 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis, din partea dreaptă a șoferului. 
În urma impactului, pietonul a ajuns la spital, unde se află în afara oricărui pericol. Rutieriștii i-au testat pe ambii implicați în accident cu aparatul Drager, în cazul pietonului rezultatul fiind pozitiv. Acesta avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

Marinus
10 martie 2014
pieton baut accidentat in constanta

Viteza si neatentia ucide !

Marinus
10 martie 2014
Pieton baut , accidentat in Constanta

Viteza si neatentia ucid !

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

laura
12 martie 2014
"comentatorii" sa stea in banca lor

CU CE DREPT JIGNESTI "DOAMNA" CRISTINA?AI FOST CUMVA LA FATA LOCULUI? AI PERMIS CUMVA?TE BAGI SA NU ADORMI. VEZI-TI DE CRATITA TA SI DE FRUSTRARILE TALE SI NU MAI ARUNCA CU VORBE DOAR CA NU AI CE FACE

Răspuns la: sofer neatent
Adăugat de : Cristina, 11 martie 2014
E adevarat k e vinovat,dar u ca sofer tb sa pui atentie cand esti la volan nu sa circuli ca nebunu...dak era un copil idioato????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5848 secunde