ACCIDENT RUTIER MORTAL / Șoferița nu avea permis de conducere

2310
2
ACCIDENT RUTIER MORTAL / Șoferița nu avea permis de conducere - accidentrutiermortal-1393959457.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a produs, ieri, în jurul orei 17.40, pe dru-murile din județul Constanța. Un coreean a murit după ce șoferița, care nu avea permis, a pierdut controlul volanului. Angelica Băduică, de 25 de ani, conducea un Logan pe DN 39, dinspre Tuzla către Mangalia. La un moment dat, între localitățile Tuzla și Costinești, din cauza lipsei de experiență, șoferița a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat direct într-un copac. 


În urma impactului extrem de violent, pasagerul din dreapta față, un cetățean coreean, Hang Gu Park, de 38 de ani, a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. În accident a fost rănită și șoferița, dar și un copil de opt ani, Alexandru Mihai Ș., aflat pe bancheta din spate. Aceștia au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat că șoferița nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz. 


În jurul acelorași ore, un alt accident se producea în județul Constanța. Concret, la intrare în localitatea Cumpăna. Se pare că un șofer a întors neregulamentar, a intrat într-un alt autoturism. În urma impactului, unul dintre autovehicule a ricoșat într-un  stâlp de curent electric. In-tervenția rutieriștilor a fost extrem de anevoioasă, dat fiind faptul că firele de la stâlpul rupt puteau provoca oricând o explozie. Pompierii de la ISU Dobrogea s-au deplasat la fața locului cu rapiditate și au reușit să taie firele electrice.


Comentează știrea

noni
5 martie 2014
inconstienta

Fara permis, pleci la drum si cu copilul in masina ! Nici nu mai stii cu ce tampiti imparti drumurile ! Cu parere de rau, dar au cautat-o cu lumanarea ! Ea ca a facut pe desteapta si decedatul ca i-a dat apa la moara si a aceptat sa se urce cu ea in masina.

sandu
5 martie 2014
asta e...

hai bre, fata i-a facut o fe.@ .ie pana la Tuzla apoi l-a rugat sa conduca si ea, ca n-o fi foc, baiatul, ca orice baiat ce trebuie sa multumeasca o fata, i-a dat masina si s-a intamplat nenorocirea. fericirea este ca, poporul sud-coreean este unul cu rata mare de natalitate, asa ca, unul minus nu se cunoaste.

Răspuns la: inconstienta
Adăugat de : noni, 5 martie 2014
Fara permis, pleci la drum si cu copilul in masina ! Nici nu mai stii cu ce tampiti imparti drumurile ! Cu parere de rau, dar au cautat-o cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1213 secunde