Doi morți și un rănit după ce mașina în care se aflau a căzut în râu

953
Doi morți și un rănit după ce mașina în care se aflau a căzut în râu - plonjare1328540002429200-1357558044.jpg

Două persoane au murit, iar o alta este rănită grav, după ce mașina în care se aflau a derapat și a căzut de pe un pod în râul Teleorman, accidentul producându-se în orașul argeșean Costești, transmite realitatea.net.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, în accident a fost implicată o dubiță Fiat Ducato în care se aflau trei persoane - doi bărbați și o femeie. Conform sursei citate, pe podul Broșteni șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și a căzut în râul Teleorman, de la o înălțime de cinci metri.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, comisar-șef Dănuț Dinu, a precizat că două dintre persoanele aflate în mașină - un bărbat și o femeie - au rămas încarcerate în mașina care s-a răsturnat cu roțile în sus, fiind scoase de către pompieri după o intervenție care a durat aproximativ 30 de minute.


Cel de-al doilea bărbat aflat în mașină a fost rănit grav, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean din Pitești. Polițiștii au stabilit că șoferul circula cu viteză mare, iar la un moment dat, într-o curbă, nu a mai putut controla mașina, pe un carosabil acoperit cu un strat de cinci centimetri de zăpadă și cu gheață pe alocuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Lovit pe trecerea de pietoni
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Pieton călcat pe zebră
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde