DOI MORȚI ȘI UN RĂNIT, în urma unui ACCIDENT. Mașina, scoasă cu buldozerul

171
DOI MORȚI ȘI UN RĂNIT, în urma unui ACCIDENT. Mașina, scoasă cu buldozerul - accidentbmwnoap277397500-1546764698.jpg

Articole recomandate

Accident tragic și inexplicabil sâmbătă noapte, în județul Buzău. Două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost rănită, după ce mașina cu volan pe partea dreaptă în care se aflau a derapat într-o curbă.


Mașina a lovit succesiv un copac, mai multe podețe, a zburat prin aer câțiva metri și a aterizat cu roțile în sus în curtea unei case, scrie stirileprotv.ro. Doi dintre ocupanți au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut pe un drum local, total necirculat la acea oră.

Mașina, cu volan pe dreapta, era condusă de un tânăr de 28 de ani. Recent întors în țară, băiatul a vrut să-și scoată prietenii la o plimbare. După miezul nopții însă, în localitatea Grăjdana, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un copac, mai multe podețe de pe marginea drumului, iar apoi a zburat prin aer câțiva metri și s-a oprit în curtea unei case.

"Când am ieșit, era roata asta aici în drum și numai țăndări tot drumul... Eu nici nu am știut că mașina e zburată acolo peste gard, a zburat peste gard, nu vedeți că a trecut prin salcâmii ăia nici nu a atins", spune unchiul șoferului.

După saltul peste gard, mașina a aterizat cu rotile în sus, iar bucăți din croserie au fost împrăștiate pe asfalt. Șoferul și pasagerul din stânga, un bărbat de 47 de ani, au murit pe loc. Singurul care a scăpat cu viața este un tânăr de 20 de ani, aflat pe bancheta din spate. Acesta a fost transportat la spitalul de urgență din Buzău.

Subcomisar Gheorghe Colăcel, IPJ Buzău: "Nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din accident au rezultat două persoane decedate și un rănit."

Polițiștii trebuie să afle dacă mașina mergea cu viteza și dacă șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Pentru a scoate din curte mormanul de fiare în care s-a transformat mașina, a fost adus un buldozer, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5558 secunde