O jurnalistă care milita pentru campaniile antivaccinare a murit de gripă porcină

221
O jurnalistă care milita pentru campaniile antivaccinare a murit de gripă porcină - 646x4043-1546764344.jpg

Articole recomandate

O jurnalistă de 26 de ani din SUA a murit, medicii stabilind că suferea de gripa H1N1 și meningită. Bre Payton condamnase explicit campaniile de vaccinare, numindu-le "vaccinuri ale diavolului".



Bre Payton (26 de ani), jurnalist al publicației The Federalist, SUA, cunoscută pentru campaniile sale antivaccin, a murit săptămâna trecută. Ttestele medicale au scos la iveală că suferea de gripa H1N1 și meningită, scrie usatoday.com Decesul lui Payton, care colabora cu Fox News și One America News Network, a fost confirmat de revista la care lucra, The Federalist, care a citat drept surse membri ai familiei sale. 


Publicația a confirmat moartea lui Payton vineri, anunțând că tânăra a murit în San Diego, California. Boala de care suferea Payton a fost făcută publică vineri dimineață, după ce politicianul Morgan Murtaugh a declarat că Payton a fost găsită inconștientă, de un prieten. Jurnalista condamnase explicit campaniile de vaccinare, considerându-le pe contul său de Twitter, drept "vaccinuri ale diavolului".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8885 secunde