Doi polițiști bănuiți că ar avea o plantație de cannabis, reținuți de DIICOT

176
Doi polițiști bănuiți că ar avea o plantație de cannabis, reținuți de DIICOT - highyieldcannabisstrains-1506861456.jpg
Doi polițiști din Arad au fost reținuți, duminică, pentru că ar avea o plantație de cannabis, situată în zona unei păduri, unul dintre oamenii legii fiind prins la fața locului alături de un prieten când se pregătea să recolteze din plante.

Procurorul Miron Codrin din cadrul DIICOT Arad a declarat, duminică, pentru News.ro, că doi polițiști și un prieten al acestora au fost reținuți pentru că s-ar fi ocupat de creșterea cannabisului pe un teren situat în zona unei păduri de lângă localitatea arădeană Iratoș.


Potrivit procurorului de caz, cei doi agenți de poliție lucrează în cadrul unei secții din municipiul Arad (cartierul Micălaca) și au fost în atenția anchetatorilor din luna iulie,

"Unul dintre polițiști și prietenul lor au fost prinși în flagrant când intenționau să recolteze din cultura ampalsată în extravilanul localității Iratoșu. Al doilea agent de poliție a fost ridicat de acasă. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă", a declarat procurorul Miron Codrin.

Procurorii au efectuat și percheziții domicialiare în acest caz și spun că au dovezi privind implicarea celor trei bărbați în trafic de droguri de risc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 01 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : GRAV ACCIDENT RUTIER! Sunt 9 victime
Pagina a fost generata in 2.2783 secunde