Doi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI

364
Doi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI - untitled-1563354662.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ceremonialului organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne cu ocazia zilei M.A.I., au fost acordate cele mai importante distincții pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile și pentru faptul că prin acțiunile lor au salvat vieți omenești sau au prevenit producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.


Printre cei 40 de agenți de poliție/ subofițeri și ofițeri din cadrul tuturor structurilor M.A.I. care au primit Emblema de onoare a ministerului s-au aflat și doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: agent-șef principal de poliție Eugen-Iucsel MAICAN și agent-șef de poliție Vasile-Verdișam BUDEANU. 


Agent-șef principal de poliție Eugen-Iucsel MAICAN (45 de ani) este încadrat la Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța și a fost premiat pentru contribuția la destructurarea mai multor grupări infracționale organizate, printre care un grup format din 31 de persoane, specializat în comiterea de furturi din locuințe. Agentul lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 23 de ani.


Agent-șef de poliție Vasile-Verdișam BUDEANU (48 de ani) își desfășoară activitatea la Serviciul Investigații Criminale al I.P.J. Constanța și a fost premiat pentru că a intervenit salvator, în timp ce se afla în misiune în Italia, pentru salvarea mai multor turiști prinși în mijlocul unui conflict între suporterii unor echipe rivale de fotbal. Agentul lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 18 ani, doar pe linie de investigații criminale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5648 secunde