Doi polițiști de la rutieră, eroi pentru doi oameni cărora le-a luat foc casa

3930
Doi polițiști de la rutieră, eroi pentru doi oameni cărora le-a luat foc casa - poju23-1687092101.jpg
Totul s-a petrecut la Jupa, în timp ce oamenii legii se aflau în serviciu pe DN 6 și au observat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case.


„În această dimineață, în jurul orei 8.30, echipajul Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Caraș-Severin, aflat în timpul serviciului pe DN 6, la Jupa, a observat că la acoperișul unei case din zonă izbucnise un incendiu. Văzând că flăcările se extind rapid, polițiștii, împreună cu un vecin, au intrat în casă unde au găsit un bărbat în vârstă și o tânără, pe care i-au scos imediat în siguranță, din interior.


De asemenea, aceștia au observat că în casă oamenii aveau o butelie de aragaz, pe care, pentru a preveni producerea unei explozii, unul dintre cei doi colegi ai noștri a deconectat-o și a scos-o afară. Între timp, celălalt coleg a apelat S.N.U.A.U. 112, solicitând sprijinul pompierilor și al personalului medical care, după ce a ajuns la fața locului, i-a acordat tinerei îngrijiri, întrucât aceasta suferise un atac de panică”, informează Poliția județului Caraș-Severin.


Pe tot parcursul intervenției, cei doi polițiști au rămas în zonă pentru a ajuta echipajele de intervenție, în scurt timp sosind și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș care a efectuat cercetarea la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, acoperișul casei fiind distrus aproape în totalitate, scrie caon.ro


„Cu peste 30 de ani de experiență în munca de poliție, Marius a întâlnit în carieră multe situații limită în care a intervenit fără să stea pe gânduri, fiind un exemplu pentru colegii tineri precum este colegul său de astăzi, Ovidiu, care și-a început activitatea ca polițist în urmă cu doar două luni. Dar, indiferent de anii de experiență, îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, mod prin care au reușit să ajute o familie și în același timp să prevină producerea unei tragedii”, se precizează în comunicatul IPJ.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3549 secunde