DOI POLIȚIȘTI DIN CONSTANȚA, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE LUAU ȘPAGĂ DE LA UN ȘOFER

2379
2
DOI POLIȚIȘTI DIN CONSTANȚA, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE LUAU ȘPAGĂ DE LA UN ȘOFER - 05politistipolitisti1-1502432804.jpg

Articole recomandate

La data de 11.08.2017, ca urmare a unei sesizări primite la linia telefonică Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanța, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au organizat și realizat prinderea în flagrant a doi polițiști, imediat după ce au primit o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.


În fapt, în cursul zilei de ieri, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. 


Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic.


Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.




Comentează știrea

okila
11 august 2017
ah,ah,ah

vrem salarii marite ca nu ne ajung 5000-6000,vrem sa iesim la pensie cu 8000-9000 ca cu astia 6000 murim de foame ,nu ne-am terminat vilelesi ......dai bataie inainte cu spaga dar de vina sunt cei care dau nu-i asa?suntem terorizati:a murit unul in 10 ani taiat si noi le plangeam cu capul pe galoane

SRI
29 septembrie 2017
politie -jale si incompetenta

Politia din constanta ..o gluma proasta o rusine nationala ..sunt praf din toate pdv. ..corupti ..orbi -nevazatori cum dracu au fost angajati aceasta ptr. ca trec pe langa cohorte de bisnitari de tigari din piata tomis 3 ..si nici nu-i vad dar sunt si surzi cum latra tiganii - turci avem tigari ieftine si bune ..ce nenorociti si unii si altii ..vreti salarii marite ptr cei ..la privat se cere criterii de performanta la stat ..ziua sa treaca k salariul oricum vine ..

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde