MINORĂ care lucrează într-un restaurant din Constanța, VIOLATĂ de TAXIMETRISTUL care ar fi trebuit s-o ducă acasă

7965
8
MINORĂ care lucrează într-un restaurant din Constanța, VIOLATĂ de TAXIMETRISTUL care ar fi trebuit s-o ducă acasă - ultimaoratanaraviolatade7indiviz-1502279606.jpg
Un taximetrist în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiștii constănțeni după ce ar fi violat o minoră, de 17 ani. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 6 spre 7 iulie, când tânăra care lucrează la un restaurant din municipiul Constanța a solicitat un taxi pentru a pleca acasă, după terminarea programului. 


Pe drum, Vasile Paraschiv i-a propus tinerei să îl însoțească acasă pentru a se cunoaște mai bine. Taximetristul a cumpărat chiar și o sticlă de whisky, cei doi fiind de acord să continue discuțiile într-o cameră de hotel de pe strada Dezrobirii. Ajunși în hotel, bărbatul ar fi obligat-o pe tânără să întrețină raporturi sexuale normale și orale, fără consimțământul victimei. 


Vasile Paraschiv a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul nu este la prima abatere, el fiind condamnat la închisoare cu executare tot pentru viol, în anul 2013. După 3 ani de stat în spatele gratiilor, individul a fost eliberat.


Comentează știrea

cetatzean
9 august 2017
DE ALE URBEI !

MAI VORBIM DESPRE HOMOXEUALITATE SI DESPRE PEDOFILIE, CAND SUNT AGRESATZI MINORI DE CATRE OAMENI MATURI DESPRE CARE PRESUPUNEM CA SI EI COPII ACASA CARE-I ASTEAPTA CA SA LE DUCA PAINEA CEA DE TOATE ZILELE SI EI BATJOCORESC FETE, CE FAC EI ALTOR FETE, ASA VOR PATZI SI FETELE LOR, VOR FI VIOLATE SI BATJOCORITE ?! ACESTIA SUNT NISTE BESTII CU CHIP DE OM ! ASTFEL DE OAMENI AR TREBUI INCHISI PE LOC, FARA A MAI FI JUDECATZI !

gigi
9 august 2017
despre

L-a insotit. Daca fata chiar era usa de biserica, ce a cautat la acea ora cu el in camera de hotel? Ce credea ca se va intampla? Nu ii iau apararea dar aici o parte de vina o are si victima. Oare nu s-au inteles la pret? Sa opresti , sa cumperi si de baut, apoi sa-l insotesti intr-o camera de hotel, nu iti da de gandit?

georgian
9 august 2017
povesti

La 17 ani stii pentru ce mergi cu un barbat noaptea in camera de hotel... Probabil nu s-au inteles la bani!

Parca te aud:
9 august 2017
"Fata a fost vinovata"

Fata a fost vinovata ca n-a strigat "Îndurareee....îdurareee.!".Mama voastra de misogini idioti ! Asa ceva numai in India si in rRomania auzi.

Răspuns la: despre
Adăugat de : gigi, 9 august 2017
L-a insotit. Daca fata chiar era usa de biserica, ce a cautat la acea ora cu el in camera de hotel? Ce credea ca se va intampla? Nu ii iau apararea...
Mona
9 august 2017
Sunteti voi inconstienti!

Fetele vad binele din om ... daca un om zice hai sa vorbim, sa ne cunoastem , o fata normala tinde sa ii dea credit crezand ca e un om de buna credinta... nu se gandeste nimeni ca da peste o fiara. Asta ti se poate intampla la orice varsta, esti scutita doar daca ai mai trecut prin asta si te-ai invatat minte, si nu mai crezi in bunatatea oamenilor.

UN BAIETEL INZESTRAT
10 august 2017
MONA FACE "FILOSOFIE".....

MONA, DA PROASTA ESTI. CAND O "FATA" DE 17 ANI ACCEPTA SA MEARGA LA HOTEL CU UN NECUNOSCUT IN MIEZ DE NOAPTE, OARE CE CREDEA, CA O SA-I DEA CADOU O PAPUSE BARBY?? ALA A FOST BINE CRESCUT PENTRUCA A INTREBATO, NU A LUATO CU FORTA, SI A MAI SI CUMPARAT DE BAUT. EU CRED CA FETITA NU A FOST MULTUMITA DE PRESTARE. CICA FATA VEDEA BUNATATEA DIN EL...DA POATE CA BUNATATEA PE CARE O VEDEA PROASTA ERA MAI MICA DECAT SI-AR FI DORIT. LA 17 ANI ACCEPTI O INVITATIE LA COFETARIE,CINEMA, NU HOTEL NOAPTEA TOANTO.TU IN CE VAGAUNA TI-AI TRAS-O (NORMAL-ORAL) SI LA CE VARSTA?

Darius
10 august 2017
Teapa

Oare de sa dus la hotel?sa joace table?cred ca domnisoara vrea imbogatire rapida!nu a platit o...si deaici necazul!trebuie inventata si alta stiinta victimiologia!

dona
14 august 2017
PENTRU UN BAIETEL INZESTRAT

ESTE LESNE DE INTELES CA MATA TE-A CONCEPUT CU UN TAXIMETRIST BOLNAV DE SIFILIS. TOANTA FIIND NU TE-A AVORTAT LA TIMP SI IN FELUL ACESTA A APARUT PE LUME UN BAIETEL INZESTRAT. HAI SICTIR SIFILITIC EREDITAR!

Pagina a fost generata in 1.4646 secunde