Doi polițiști susțin că au fost agresați și înjurați de un tânăr

1075
Doi polițiști susțin că au fost agresați și înjurați de un tânăr - politier20720100-1312798164.jpg

Scandal pe litoral in timpul unui control de rutină, la intrarea în localitatea constănțeană Cumpăna. Doi polițiști susțin că au fost loviți și înjurați de un tânăr din Năvodari dupa ce oamenii legii au tras pe dreapta mașina condusă de iubita sa.
Polițiștii spun că au tras pe dreapta o mașină și au cerut actele la control.

"La volan se afla o domnișoara care ne-a prezentat documentele prevăzute de lege, iar în timp ce aceasta ne înmâna documentele, pasagerul din dreapta a început să ne înjure și să ne aducă amenințări foarte grave", a declarat Andrei Ene, agent la Poliția Cumpăna, pentru Realitatea.net.

Pentru că tânărul devenise violent, spun polițiștii, l-au încătușat și l-au dus la secție. Tânăru neagă că i-ar fi înjurat sau agresat pe agenți.

"Ce să se întâmple, le-am zis de asigurare și ei au scos pistolul, ce să zic. M-au tras din mașină, e și filmare, și înregistrare", a spun tânărul.

"Am mai avut probleme cu această persoană, are o problemă cu polițiștii, nu este prima dată", a declarat Ion Caraivan, șeful Poliție Cumpăna.

Oamenii legii au fost, însă, nevoiți, să îl elibereze pe tânăr după câteva ore. Nu prezintă pericol social, au spus procurorii, care îl vor cerceta în stare de libertate, pentru ultraj.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 August 2011
Stire din Eveniment : Trafic infernal pe litoral
Pagina a fost generata in 1.5482 secunde