Doi puști de 16 ani, din Teleorman, arestați pentru tâlhărie, eliberați de magistrați

1080
Vineri, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis recursurile declarate de Iulian Catană și Marian Paul Dincu, ambii de 16 ani, acuzați de tâlhărie, împotriva deciziei Judecătoriei prin care s-au respins cererile lor de liberare provizorie sub control judiciar, dispunând înlocuirea măsurii arestării preventive cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Decizia este definitivă, astfel că cei doi minori au părăsit arestul IPJ Constanța.
Cei doi sunt elevi de clasa a XI-a, din Teleorman, și sunt acuzați că, la începutul lunii august, în timp ce se aflau cu rudele la mare, au furat dintr-un autoturism marca Volkswagen Passat, avariat în urma unui accident rutier, care se afla la intersecția străzilor Traian și 23 August, din Eforie Nord, și apoi ar fi bătut persoana care i-a descoperit.
În momentul în care cei doi puști se chinuiau să taie mai multe furtunuri ale mașinii pentru a putea scoate anumite piese ale acesteia, au fost descoperiți de concubinul proprietarului mașinii, Iulian Petre Ologu. Bărbatul a încercat să îi oprească, dar s-a ales cu o bătaie zdravănă, el necesitând nouă zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2486 secunde