Doi sirieni care au traversat Prutul pe o cameră de tractor, depistați de polițiștii de frontieră

202
Doi sirieni care au traversat Prutul pe o cameră de tractor, depistați de polițiștii de frontieră - politiafrontiera-1550941627.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră au depistat doi cetățeni din Siria care au încercat să intre ilegal în România, traversând râul Prut pe o cameră de tractor, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Galați.

Potrivit sursei citate, polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, județul Galați, au depistat, în baza unei informații primite de la o persoană de sprijin, pe direcția localității Ijdileni, la aproximativ 100 metri distanță de malul râului Prut, doi bărbați care nu aveau documente de identitate și nu vorbeau limba română.

Pentru că nu își justificau prezența în zonă, bărbații au fost conduși la sediul sectorului în vederea stabilirii identității și efectuării cercetărilor.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au stabilit că cele două persoane sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 33 de ani fiecare, și au trecut râul Prut cu ajutorul unei camere de tractor, cu intenția de a ajunge în Germania.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României, persoanele în cauză fiind preluate de Serviciul pentru Imigrări Galați, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5164 secunde