Doi şoferi care consumaseră alcool au intrat cu maşinile în gard! Unul dintre ei era şi drogat

328
Doi şoferi care consumaseră alcool au intrat cu maşinile în gard! Unul dintre ei era şi drogat - x-doi-soferi-1701090157.jpeg

Articole de la același autor

Alcoolul la volan este unul dintre motivele pentru care se produc accidente rutiere. Un şofer a intrat cu maşina într-un gard, la Constanţa, iar altul, acelaşi tip de accident, doar că la Limanu. Ambii conducători auto consumaseră alcool.


La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Aurel Vlaicu s-a produs un accident de circulație.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 35 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, lovind un gard.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
 

„Duminică, 26.11.2023, în jurul orei 23:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona centrului comercial Vivo, au observat un autoturism care a derapat și a intrat în gardul din apropierea șoselei. Din autoturism a ieșit un bărbat care a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit de către jandarmi. Deoarece au observat că bărbatul este sub influența alcoolului, jandarmii au solicitat la fața locului un echipaj de la poliția rutieră. În urma testării cu aparatul etilotest de către poliție, s-a confirmat faptul că bărbatul consumase alcool, având o alcoolemie de 0.75 mg/l. Mai mult decât atât, bărbatul a fost condus la spital pentru colectarea de probe biologice, iar aici a fost testat și antidrog, fiind găsit pozitiv și la cocaine”, informează Jandarmeria Constanţa.


Tot la data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 16.55, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Castanului din comuna Limanu s-a produs un accident de circulație.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 49 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, lovind gardul unui imobil.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6276 secunde